Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Renault Clio V6 w klasie B

piotrekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Sprawdzał ktoś jak radzi sobie to renault na klasówkach w B? Bo mam dylemat czy wbijac je czy zostawić z randomowymi częsciami.

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Autko prawilne, ładne przyspieszenie. Dawało radę lexusowi lfa w klasie S. Sprawdzałem na randomowej trasie, bo nie idzie rozegrać klasówki teraz ;_;

Opublikowano

A da radę z mr2, eclipse i m3 sport evo?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Powiem tak sa trasy w klasie B na ktorych to Clio zrobi taki wymiot ze MR2 zostanie po prostu zmiecione sa to zazwyczaj krete trasy gdzie uzywanie nitro malo pomaga oraz sam samochod wymaga wprawy 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Auto ma mocne przyspieszenie i prowadzi się nieźle ale ma słabe nitro. Z MR2 czy innymi koksami B nie da rady ale w grze 4fun bez nitra moze być mocne.

Mimo wszystk ja nie przechwalam. Na kilku losowych trasach Clio z powerupami ledwo mi uciekło przed moim ukochanym GT40 bez powerów :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...