Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak farmić?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na botach, oglądnij jakiś streamy albo dobrych polskich youtuberów jak grają i zobaczysz o co chodzi. np. Grlmike/gimper/isamuxpompa/blacknatural/speed

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Na botach...

To przychodzi z czasem, sam wyczujesz odpowiedni moment jak się nauczysz.

//jak chcesz oglądać polaków to tylko nervariena, on coś tam jeszcze wnosi... nie oglądaj panów wymienionych powyżej

Opublikowano

Najlepiej odpal sobie customa bez botów, weź jakąś postać, idź na mida i zrób jakiś swój rekord (np. 100 cs w 10 minut)

Potem powtórz go, lub dobij do podobnej liczby ale grając przeciwko botowi.

Co do samego farmienia, to po prostu atakujesz minionka, który ma 70 HP. Zawsze klawisz "S" na klawiaturze może Ci pomóc, ponieważ to zatrzymuje Cię i Twoje AA.'

Grlmike/gimper/isamuxpompa/blacknatural/speed

Same prosy, którzy nie widzieli golda/platyny na oczy. Ogarnij. :)

Jak już mam Ci kogoś polecić ze streamerów/youtub'erów to tylko Nervarien i Dis.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Trenuj na custiomach/botach, w końcu po prostu wyczujesz kiedy możesz dobić minionka, tego się sam nauczysz, nawet w sumie nie zauważysz kiedy ;)

graphic.png

Opublikowano

Tych Youtuberow mozesz pogladac jedynie 4fun jak ja to robie, mozesz podpatrzyc jakies zagrywki ale bez przesady.

Z reszta Isamu sam mowi na filmikach ze nie umie farmic ;)

Jesli chodzi o lasty to wylacz automatyczny atak, kryncaj sie przy minionach i bij je pod sam koniec ot cala filozofia.

Najlepiej trenuj na pvp bo customy i boty to gunwo, jesli bedziesz sie uczyl na pvp znacznie szybciej sie nauczysz.

Opublikowano

Klikasz klikasz klikasz i jak jakiś minionek ma mało hp to jeb z ręki i znowu kilkasz na ziemi i czekasz aż twoje miniony zbiją hp przeciwnym minionom ;p. Najlepiej to graj nasusem. Postać zmusza do farmienia bo stackuje się Q, a bez tego ani rusz:) Ja tak się nauczyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...