Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przełączyć jedną kartę na drugą ?

adihd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanno !!!1 Mam pewne pytanie tak jak w temacie chodzi o to ,że mam dwie karty graficzne :  Intel HD Graphics Family i AMD Radeon HD 8850M. Chodzi mi oto ,że gram w Titanfall i mam takie coś ,że mam czarne linie na prawie cały ekran (Dodam zdjęcie).Więc jak ją przełączyć ?Bo może chodzi oto ,że mam za słabą a na drugą się nie przełącza ! Macie jakieś pomysły?

NIE PISZCIE MI O TYM ,ŻE SAMA SIĘ PRZEŁĄCZY BO SIĘ NIE PRZEŁĄCZA !!!!!!

post-990250-0-55900300-1395861691_thumb.jpg

Opublikowano

Wyłącz kartę Intel w "Menadżer urządzeń", a włącz kartę AMD.

Spoko plan a powiesz mi coś na temat gdy włącza mi się Menadżer to : ,,Menadżer Urżądzeń został wyłączony przez Administratora" a nic nie robiłem fora są troszkę skomplikowane... ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Wejdż do biosu i wyłącz integre. Posiadacze pc mają te szczęście że pracują na tej karcie do której jest podłączony kabelek. Jak jest np. hdmi do płyty głównej to ciągną z integry, a jak pod kartę to wiadomo. Poszukaj, a nuż w biosie/uefi będzie

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Wejdż do biosu i wyłącz integre. Posiadacze pc mają te szczęście że pracują na tej karcie do której jest podłączony kabelek. Jak jest np. hdmi do płyty głównej to ciągną z integry, a jak pod kartę to wiadomo. Poszukaj, a nuż w biosie/uefi będzie

YY Trochę się pogubiłem a zrób coś na przykładzie : Program files/blabla/blabla/fjidjd/sdhujewdks itd. ? Bo nie rozumiem xD SŁOWO |BIOS|INTEGRA|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...