Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obraz miga

MintrzuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj zaktualizowałem Windows 8 do 8.1 i zaczęły się problemy. Obraz zaczyna migotać, nakładać się na siebie. Odpalałem już ze zgodnością i pomaga lecz spadają fps'y do 20. Dodam jeszcze, że mam zainstalowane najnowsze beta sterowniki AMD 14.3 V1.0.

Proszę o pomoc. Daje limit.

Opublikowano

Witam

Dzisiaj zaktualizowałem Windows 8 do 8.1 i zaczęły się problemy. Obraz zaczyna migotać, nakładać się na siebie. Odpalałem już ze zgodnością i pomaga lecz spadają fps'y do 20. Dodam jeszcze, że mam zainstalowane najnowsze beta sterowniki AMD 14.3 V1.0.

Proszę o pomoc. Daje limit.

To może zainstaluj starsze sterowniki? Możesz nawet sterowniki na w7 zrobione zainstalować bo mi takie odziwo działają :P

Poinstaluj frameworki, adobe flash playery i inne gówna tego typu, a najlepiej wyjeb w8(stacja recorvery, i gg) :D

graphic.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że to sterowniki, popatrz jeszcze w panelu sterowania kartą graficzną czy nie masz coś poprzestawiane od tej aktualizacji. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...