Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna porada i pomoc

LouisV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Jestem tu nowy, tak samo jak jestem nowy a raczej totalnie nieobeznany z X'em. Zamierzam kupić przerobioną konsolkę, ale cały czas czytam o tym na internecie, problemy z nagrywaniem gier, wymagana dana nagrywaka iHAS. Nie mogę się połapać o co w tym wszystkim chodzi. Mógłby mi ktoś w skrócie wytłumaczyć jak to jest z nagrywaniem gier i graniem w nie/odpalaniem? Czy ja zamierzam grać tylko w singla to która przeróbka jest lepsza i jak sie nią obsługiwać? Może jakaś pomoc w wybraniu konsoli do 600zł? Z góry dzięki : )

Opublikowano

Gry zajmują więcej niż zwyczajna nagrywarka jest w stanie nagrać na płytę, dlatego potrzebna jest specjalna nagrywarka ze specjalnym FW aby nagrać 100%.

Ale bez Ihasa możesz też nagrać 98% gry i grać normalnie, jedynie nie zainstalujesz tak gier na dysku no i większe ryzyko bana, ale napisałeś, że chcesz grać tylko single. No i to jest przeróbka napędu, najnowsza LT 3.0. Ewentualnie możesz kupić z przeróbką RGH i odpalasz gry z dysku bezpośrednio ale jest droższa.

Opublikowano

Z tego co widze to RGH byłoby odpowiedniejsze dla mnie, zawłaszcza że wystarczy przenieść grę na xboxa za pomocą pendrive (mam 32gb) więc powinien być luzik ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...