Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T49

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na tyle szybka, że możesz zająć fajne miejsce do spotowania bądź ,,gryzienia'' wrogów.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jedź tak żeby móc ustrzelić coś od dupy strony z szybkostrzelnością 25
Nie daj się dorwać artom.

Działo podstawowe ujdzie, churchill III

Zbieraj na 76 mm

shoob.png

Opublikowano

Zamontuj sobie siatkę i optykę i rób jako pierwsze perki kamuflaż. Dobry czołg do wkurzania innych, bo ma spamerskie działko.

Musisz pamiętać by nie jechać na pierwszą linię, bo wtedy padniesz szybko, ponieważ masz mało HP oraz brak pancerzu.

Opublikowano

Hmm jest to mój ulubiony czołg :D mam na nim koło 1500 bitew więc może ci coś doradzę . Pierwsze perki na nim jakie ja robiłem to była żarówa i reszta camo. Mam na nim założoną siate, dosyłacz i naprowadzacz... graj raczej w drugiej lini i najlepiej w krzakach to będziesz mniej wykrywalny. Jego szybkość możesz wykorzystać przeciw czołgom bez obracanego kadłuba :) (nie raz zjechałem VII tier ) , jak trafisz na tiery powyżej V tieru to polecam załadować trochę golda gdyż mogą być problemy z przebiciem (nie zawsze trafia sie w słabe punkty czołgu). Myślę że zdobyć fraga na tym czołu to nie jest problem :D Hmm jeśli chcesz to możemy pojezdzić PLUTON to ci pokaże fajne miejsca na mapie gdzie można ten czołg wykorzystać (jak coś pisz na priv) pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...