Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamera + napis.

sKygek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Otóż chodzi mi o m.in. o poruszanie kamerą na free look w cs go i napis w 0:11 w tym filmie

Na filmie widać jak np. podczas niektórych strzałów kamera leci za pociskiem, czy np. kamera obraca się wokół różnych obiektów/postaci, tak jakby nie była ustawiana przez gracza tylko jakiś program/plugin. Jeżeli ktoś grał w cs nawet 1.6 to wie że takie dokładne poruszanie kamerą jest trudne, bo ręka się ruszy i po efekcie, a na tym filmie jest to doskonale zrobiony i czy tą kamerą rusza gracz czy jakiś plugin czy co.

Jeżeli ktoś wie to niech napisze jeszcze jak zrobić kamerę lecącą za pociskiem, jak to jest na niektórych filmikach z cs typu fragmovie.

Drugie pytanie, to napis w 0:11 chodzi mi o to czy jest to normalnie wstawiony napis, czy znów jakieś efekty. Bo napis nie stoi w miejscu tylko tylko on tak jakby idzie w głąb, zmniejsza się i znika. Fajnie to wygląda tak jakby on tam był juz wczesniej a kamera przez niego przeleciała.

Nie wiem jak to opisać ale chodzi mi o efekt w 0:09-0:12 w

Dzięki ! Używam sony vegas, photoshop i mogę AAE ale tutaj troche lipa bo nie za bardzo go ogarniam.

@edit: 

Jaka czcionka jest na tym filmie na początku ?

+ jest tam pokazane od początku do kilkunastu sekund takie dokładne poruszanie kamerą.

Korzystając z okazji ^_^ wie ktoś gdzie będą demka z hltv, z turniejów granych na cs go ? Chodzi mi o te turnieje że można mieć swoich graczy, lub też wyszukać. Bo chciałbym kilka akcji wziąc.

Opublikowano

I jak mozna to jakies fajne editing packi do sv ktos ma? Albo efekty.

Wiem ze za duzo oczekuje bo wymienilem kilka rzeczy juz ale najbardziej zalezy mi na tym skad hltv brac z cs go, jak jest z ta kamera w cs go czy sam musze ja manewrowac i jak zrobic cos jak w filmach fragmovie ze kamera leci za pociskiem.

Ps. W jakim programie robi sie animacje? Np. Ludziki z cs go ale np. Tancza, pija itp

ps2. Dzieki za code :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...