Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na Diablo SV

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team NFS:W ogłosił, że dziś o godzinie 19:00 na oficjalnej stronie gry na Facebooku opublikowany zostanie kod na Lamborghini Diablo SV. Żeby ostudzić wasze zapędy - kod będzie JEDNORAZOWY, dla JEDNEJ, najszybszej osoby... Ja z moim 6Mb/s downloadu chyba sobie odpuszczę, ale kto chce, może próbować. Zapowiedzieli też, że będą takie eventy organizować częściej. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie zakrawa to na kpinę... No cóż, jeśli ktoś płaci 300zł miesięcznie za internet, pewnie teraz się cieszy.

https://www.facebook.com/NeedForSpeedWorldPl?fref=ts
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Haha Ja się ciesze :D

@topic - Ale auto słabe :/

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ważny tylko dla jednej osoby? To szansę na użycie go są bliskie zeru.

Opublikowano

Popieram up, znając jeszcze moje szczęscie..

Przecież już godzinę temu go dali, wykorzystany był praktycznie od razu, no i oczywiście od razu wywaliło serwery.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

KPINA tyle powiem. Zorganizowaliby jakiś lepszy event a nie jakieś gówno dla 1 osoby, ten konkurs jest bez sensu! W innych społecznościach np. Rosyjskiej są dużo lepsze konkursy no ale cóż, robić ni ma komu.

Opublikowano

Zobaczyłem kod na fejsie, myślę.. wpisze sobie, zawsze autko się przyda.

Kod nieprawidłowy...

Dopiero później doczytałem, że to wyścig szczurów ;x

Bardzo kiepskie wyjście, no ale w komentarzu napisali, że wersja PL nie ma dostępu do kodów wielokrotnego użytku.

Także jeśli chodzi o takie konkursy, zawsze będzie jeden zwycięzca ;c

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...