Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zaczynam grać Wizardem,przeglądając buildy wybrałem Wizard/Cler,jednak na każdym buildzie zauważyłem,że praktycznie każdy skill z każdego żywiołu poprostu ma być wymaxowany,to naprawde ogromna ilość SP.Można wszystko wymaxować ale nie odrazu.Czy mógłby ktoś napisać takie z najważniejszych skilli,jakie maxować,i czy np. lepiej wymaxować jednego-2 skille,czy lepiej pomalutku maxować wszystkie skille na raz lub kilka ?

Jeśli ktoś znajdzie czas mógłby zrobić taki mini poradnik dla wizarda jak się będzie nudził ktoś doświadczony :D bardzo dzięki z góry.

PS.Jakieś porady co do farmienia wizardem? na jakimś konkretnym lvlu Gap -9 czy może lepiej nonstop gap -3 lub -5 ?

Admin Cienia
Opublikowano

Najlepiej wyfarmić 1.5kk sp i maxujesz all oprócz tych trapów i invisible.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najlepiej wyfarmić 1.5kk sp i maxujesz all oprócz tych trapów i invisible.

No tak zapewne,a masz jakieś porady jak to osiągnąć ? i czy dałoby się to zrobić w miesiąc full bot?

Jeśli mógłbyś rozpisać co na jakim lvlu i gdzie farmić,to dzięki :P

Opublikowano

@up

najlepiej farmic na ongach(euro 33lvl)

bardzo duzo osob sie farmi wiec napewno cos znajdziesz.

jedziesz na farmie -9 tzn lvl mastery w stosunki do lvla jaki masz to roznica 9 ;d wtedy najwiecej sp leci a malo expa.

na botcie na low lvlach to se nie opfarmisz bo slabe skille

sygna1o.jpg

Opublikowano

@up

najlepiej farmic na ongach(euro 33lvl)

bardzo duzo osob sie farmi wiec napewno cos znajdziesz.

jedziesz na farmie -9 tzn lvl mastery w stosunki do lvla jaki masz to roznica 9 ;d wtedy najwiecej sp leci a malo expa.

na botcie na low lvlach to se nie opfarmisz bo slabe skille

Okej dzięki Ongi.

Jakie skille na nie rozwijać ?

Opublikowano

Zadne o to chodzi... naciskasz "e" szukasz gdzie jest jakies darmowe taxi na ongach (najczesniej pt 1-20 i w dol), wbijasz, idziesz na spot i sp leci ;) Bezplatne ofc sa...

Opublikowano

Zadne o to chodzi... naciskasz "e" szukasz gdzie jest jakies darmowe taxi na ongach (najczesniej pt 1-20 i w dol), wbijasz, idziesz na spot i sp leci ;) Bezplatne ofc sa...

Na isro rzadko jest 1-20.

Na csro to masz 1-25 czasami.

Na isro jest pełno 1-10.

Opublikowano

Ps. ja bym radził nie rozwijać również Lighta . Wtedy mniej sp trzeba, a to nie potrzebne zabardzo, tylko 1 lvl odpychania bym zrobił.

1683786366.png
Opublikowano

Ps. ja bym radził nie rozwijać również Lighta . Wtedy mniej sp trzeba, a to nie potrzebne zabardzo, tylko 1 lvl odpychania bym zrobił.

Jeśli mnie pamieć nie myli jest to trzeci skill w linice Lighta (5x 80%). Po za tym bardzo fajnym skillem z lighta jest Fear który sie sprzydaje ;)

76561198001815076.png