Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolsczenie Do Chińskiego Metina

matmatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, pobrałem ze strony yt2www metina i teraz chcę zainstalować spolszczenie o nazwie yt2www by Vitron999 S1.exe.

Nie wiem kompletnie jak to zainstalować, jak wrzuciłem do polskiego Metina to wyskakuje coś takiego :

339lvdv.jpg

Możecie podać mi jakieś wskazówki co do instalacji ?

Opublikowano

on napisał ze sciągnoł chińskiego metina, a do niego się nie da wgrać spolszczenia ,,chyba"

p.s

Ten Plik ze spolszczeniem co sciągnełeś musisz wgrać do metka z 2007/2008 roku

@edit

Jak masz instalke polskiego to weź zainstaluj sobie jeszcze raz i nic nie włanczaj wklej to spolszczenie i możesz grac :P

@edit

Da rade, ale jak zainstalujesz to nie odpalaj metin2.exe tylko wklej spolszczenie i włanczaj ze spolszczenia ---> (yt2www by Vitron999 S1.exe)

deiP7o2.png
Opublikowano

No dobra, udało mi się to odpalić, ale nie pokazuje mi się chiński metin, tylko coś takiego i nigdzie nie mogę wbić ...

2rgdnd5.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NO U MNIE JEST TAK SAMO ODPALAM CHIŃSKIEGO METINA YT2WWW WPISUJE ID ======ALE NIE MOGE SIE POŁĄCZYĆ WYSKAKUJE JAKIŚ BŁĄD !!!! PROSZĘ O POMOC ??????????????????:/:/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...