Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc w pisaniu hackow.

DankenRallNowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ponieważ jestem prawie całkiem zielony z programistyki proszę o pomoc was. A mianowicie potrzebuje jakiegoś uczynnego gracza lub jakiegoś poradniku na temat pisania hackow do gry Combat Arms. Próbowałem własnych sił i korzystałem z poradników do warrocka (pisania hacków) lecz nie za bardzo mi to wychodziło, a tak w ogóle to nic nie wychodziło. Albo plik .dll miał problem albo jakiś injector nie chciał go wstrzyknąć. Czasami udało mi się to ale po wyświetleniu się napisu Combat Arms podczas uruchamiania gry ona zamykała się. Chcę pisać tego typu hacki ponieważ przez kilka tygodni ( zepsuł mi się dysk z komputera) i musiałem korzystać z naprawdę starego PC-ta. Gra zamulała się, włączała się przez 5 minut i strasznie przycinało i gdyby nie właśnie cheaty (głownie Chamsy) nie był bym w stanie złapać ani jednego kill-a. Nie używałem hacków typu Aim Bot, Remote Kill, Tele Kill itd. Jednak jest jeden minus. Każdy działający hack był płatny i to nie mało tz. Albo spamował w trakcie gry albo było dostępnych tylko parę funkcji. Chcę napisać taki hack i puścić go w obieg całkowicie za darmo tylko potrzebuje pomocy kogoś kto się chociaż trochę na tym zna. Liczę, że ktoś pomoże mi lub podeśle jakiś poradnik który pomoże mi uporać się z napisaniem takiego hacka. Z góry dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...