Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis aktualnych EVENTÓW na ten tydzień

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EVENT 1:

" Czy to żart "

Event ktory polega na wysłaniu Nexonowi jakiś śmieszny przypadek z gry CombatArms ( dokładne dane do wyslania sa na stronce ) Event trwa 3 tygodnie:P

NAGRODY ZA EVENT

635314269902523799.png

EVENT 2:

Nowe bronie dostępne za NX

635314232355973151.png

EVENT 3 :

Dostępna Skrzynka SupplyCrate MYSt-Epic ( z niej lecą itemy epickie na 30 lub 90 dni)

635314397199488127.png

EVENT 4 :   

Znów do nas powraca 5-shot  (5 skrzynek dostajemy za logowanie, i także dostajemy z ruletki,Silver Coinów :))

EV

91838847842495659326.png

EVENT 5:

Doszły nowe renewale do BlackMarketu (na pewien okres) którymi mozemy przydłuzać Epickie Itemki :)

03276547875597173154.png

Moim zdaniem eventy fajne lecz wzeszłym miesiącu były lepsze.... Dziś 26.03.2014r dostajemy jeszcze za joby renewale lecz wydaje mi się ze od jutra to zmienią i bedziemy dostawac 5-shoty

Opublikowano

Zrobiłeś to tak na szybko, ale niech Ci będzie, nie podepnę, liczę na @kamilpolok2 to coś rozbuduje swój aktualny. Ale masz -3% za chęci.

Opublikowano

w 5-shot zostały mi 4 pola i chyba do końca eventu nie skończę, bo nie wpadają numerki ;(

dópa!

Opublikowano

tak jak mowilem w zeszłym miesiącu byl jeden z najlepszych EV :P Zgarnołem Rec7 Rengers na 190 dni i jeszcze mam po 20 renewali kazdego rodzaju :P ........

@up Ja zrobiłem ten post poniewaz gdy wszedlem na MPC to tamten post nie byl aktualny i tak zrobiłem ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...