Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go i pytanie dot. rang

krojek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takich kilka pytań dotyczących rang w CS GO.

1. Ile meczy trzeba wygrać aby awansować na rangę wyżej ? (nie liczać tych 10 poczatkowych)

(prosze o dokładny opis)

2. Ile meczy trzeba przegrać aby spaść rangę wyżej ?

3. Czy podczas braku aktywnosci w grze rangi spadają? jak tak to po jakim czasie i w jakich sytuacjach np. czy jeżeli będe grał tylko DM a turniejowych zero to ranga spadnie? Ile dni trzeba czekać aby ranga całkowicie spadła ?

4. Jak wygląda sprawa z remisem i poddaniem się ?

To chyba tyle, z góry dziękuje.

zombie_signature_by_meadowsdesigns-d50ds

Opublikowano

"Liczy się wszystko. Wygrane pod rząd, stosunek rund, k/d, obrazenia przyjete i zadane - celnosc, rzucane flesze, mołotowy i hołki, plantowanie i rozbrajanie bomby."

"Z tego co wiem to 5 wygranych pod rząd masz awans a 3/4 przegrane pod rząd spadasz z rangi "

Takie coś znalazłem na innym forum.

Opublikowano

1. Zależy od rangi przeciwników itp. Czasami możesz wygrać 5 meczy pod rząd i dostaniesz next rangę, a czasami 20 i nic ;) Nie ma na to żadnego ustalonego systemu czy cuś.

2. To samo co wyżej.

3. Spada.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

1.Bardzo dużo zależy od gry.

2. Zależy od gry.

3. Coś koło miesiąca-dwóch.

4.Jak jest remis, po prostu mecz jest zakończony, a w przypadku poddania się drużyna poddająca się przegrywa. 

A czy ranga spada za np. brak gry ?

tak

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

"Liczy się wszystko. Wygrane pod rząd, stosunek rund, k/d, obrazenia przyjete i zadane - celnosc, rzucane flesze, mołotowy i hołki, plantowanie i rozbrajanie bomby."

"Z tego co wiem to 5 wygranych pod rząd masz awans a 3/4 przegrane pod rząd spadasz z rangi "

Takie coś znalazłem na innym forum.

No ja z Golda 1 zagrałem 5meczy z czego 4winy 1 lose i dało mnie do gold 2 i juz mam tam z 3winy 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Bullshit, żaden z was nic nie wie o systemie rang w cs:go, ranga działa tam na zasadzie punktów 'ELO', jedynymi czynnikami jakie wpływają na awans są:
-Ilość wygranych rund,

-Ilość MVP.

Jeżeli wygracie mecz z wynikiem np. 16:14 dostaniecie mniej pkt. ELO niż jak wygracie np. 16:4

Remis działa jak pół zwycięstwa 2 remisy = 1 zwycięstwo

Poddanie się zalicza się jako przegrana.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=314758151

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...