Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy panel dołączani

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam się podoba nowy panel dołączania do gry ? Mojim zdaniem jest trochę dziwny...dłużej trzeba czekać na rospocęcie meczu a wcześniej to miałeś czas i trzeba się spieszyć a jakie jest wasze zdanie ?

Opublikowano

Bardzo fajny tryb, zajmiesz sobie pozycje, którą chcesz, postać, której nikt Ci nie ukradnie, a wylosuje Ci dobrany team, bez żadnych trójek na midzie itp.

Czeka się tyle długo, bo jest to nowy tryb, o którym nie wszyscy jeszcze wiedzą. Myślę, że jutro już wszystko będzie płynnie śmigać. :D

Opublikowano

dodam jeszcze ze dziś jak grałem mecz to koleś zamiast robić wszysztko by szybko zacząć to on cały czas się bawił i duśił akceptuj a potem odrzuć i tak chyba przez 20 sekund minimum .

Opublikowano

No wszystko fajnie, tylko ortografii się naucz i nie spamuj bez sensu tematami, było już o tym nie raz.

Tryb jak każdy, tylko, że możliwość zajęcia sobie linii jest najlepsza. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

było to już wcześniej, nic nowego. Tryb jak tryb, możliwość zajęcia pozycji całkiem spoko jednak strasznie długo szuka supportów.

Opublikowano

Tryb nawet spoko, ale jednak strasznie długo osób doszukuje :/

graphic.png

Opublikowano

tak...jeżeli były takie tematy to sorry nie patrzyłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...