Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga współpraca.

LisieckiPuchaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;d. Zwę się Blazing i mam dosyć niecodzienną propozycje dla "Bujających w obłokach"
Mianowicie chciałbym tworzyć z kimś mangę, a jako że wielka dorosłość już przeżarła mi mózg i moja wyobraźnia jest już troszkę gorsza, to nie potrafię stworzyć coś sensownego. Albo już było, albo nie jest zbyt ciekawe ;d. Natomiast moje rysunki myślę że są okey. Cóż... Mówią mi że świetnie rysuje, i mam zadatki na znakomitego mangakę, lecz ja a takiego wielkiego talentu nie odczuwam. Może jestem skromny, szczerze... nie wiem. Ale ludzie lubią oglądać moje rysunki więc myślę że coś z tego będzie.
Chciałbym znaleźć kompana który ma masę pomysłów w głowie i które się razem ze sobą kleją w piękną całość. Umiejętności pisania to chyba podstawa i to każdy wie ;D. Chodzi głównie o scenariusz. Postaci mogli byśmy wymyślać razem, ich charaktery itp. ale podstawowa zasada. Każdy ma własne zadanie, i ma się zająć tym, a nie w wytyczaniu błędów partnera(Uniemożliwi to powstaniu szerszych konfliktów). Oczywiście można coś poradzić partnerowi, ale nic na siłę. W tym co robi ma władzę absolutną jak Ludwik XIV nad Francją.
Wszystko na pw, a później się jakoś zgadamy.
Nie daje tu swoich prac gdyż nie mam na razie do nich dostępu, lecz jak mówiłem, zgadamy się :)

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...