Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabela znika po teleporcie

NieZnajomyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam ten sam problem i też szukam jak go rozwiązać moje podejrzenie to trzeba coś edytować w root tylko nie wiem do końca co jakiś wpis odpowiada za ta tabelkę tylko nie wiem który 

a kolega up nic nie wnosi do tematu niepotrzebny spam

Opublikowano

posiadam ten sam problem i też szukam jak go rozwiązać moje podejrzenie to trzeba coś edytować w root tylko nie wiem do końca co jakiś wpis odpowiada za ta tabelkę tylko nie wiem który 

a kolega up nic nie wnosi do tematu niepotrzebny spam

Twój mózg to niepotrzebny spam, zoptymalizuj clienta zamiast robić z niego papkę gówna to zobaczysz, że sam problem zniknie.

0LsM05U.png

Opublikowano

napisz mi czy możesz pisać do innych graczy czy cb wywala po napisaniu pw do gracza

@The Naid ładne zachowanie jak na Moda żal mi jest tego forum kilka lat temu było ok ale teraz po dopuszczeniu takich jak ty na Modów Forum  to BEZ URAZY ALE TE FORUM SPADA NA PSY

Opublikowano

Twój mózg to niepotrzebny spam, zoptymalizuj clienta zamiast robić z niego papkę gówna to zobaczysz, że sam problem zniknie.

Ja pierdole ale z Ciebie luj programista. Mogłeś mu napisać zrób tak żeby działało i by wyszło na to samo.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

napisz mi czy możesz pisać do innych graczy czy cb wywala po napisaniu pw do gracza

@The Naid ładne zachowanie jak na Moda żal mi jest tego forum kilka lat temu było ok ale teraz po dopuszczeniu takich jak ty na Modów Forum  to BEZ URAZY ALE TE FORUM SPADA NA PSY

a wiec sprawa wygląda następująco po 1 zalogowaniu się do gry wszystko jest ok pasek się wyświetla można do wszystkich pisać brać pvp klikać handel itd lecz problem pojawia się po prze teleportowaniu w dane miejsce mapę czy gdziekolwiek po prostu tak jak by znikał gdy zaznacza się dana postać na handlarzy można normalnie klikać ale np by wziąć z kimś pvp trzeba na nowo odpalić clienta :( na początku myślałem ze przyczyna może być binka ale bardzo szybko została ona wykluczona i prawdopodobnie gdzieś w root nie wiem gdzie coś jest źle wpisane jakiś wpis odpowiadający za ta tabelkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...