Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Double, Triple click?

G4ND4LF_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy w myszce Genesis GX 78 jest możliwość "zamontowania" double/triple clicka.??

Jeśli tak proszę o wskazówki jak można to zrobić.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zamontowanie triple clicka? O_o Btw, widzę że masz tam dwa przyciski po lewej na kciuk, może jeden sobie zbindujesz / zmakrujesz na tę funkcję? Nie wiem jakie tam masz oprogramowanie do tego, w każdym razie próbuj jakoś tak - ja bym nie ryzykował "przerabianiem zewnętrznym".

Opublikowano

Takze nie wiem, jak wyglada oprogramowanie w tej myszcze, jednak najlatwiej wyjasnic to tak, ze w menadzerze makr, tworzysz nowy profil z mniej wiecej takim makrem:

- left button click

- delay 10ms

- left button release

- delay 10ms

To jest na jedno klikniecie, jak chcesz dwa, piszesz taki wzor dwa razy itd.

delay pewnie mozna dac mniejszy, ale to jest standardowy delay w tego typu makrach. Ja mam A4Tech X747 i tam bazowo mam przycisk 3x fire, makro nazywa sie treble click i wlasnie taki delay tam jest.

Opublikowano

W Natecu jest całkiem inne oprogramowanie, niż Ty piszesz.

W programie dołączonym do sterowników musisz po prostu pierw zaznaczyć opcję nagrywania macra i klikasz ile tam chcesz LPM i kończysz nagrywanie, choć to nie zawsze będzie działać. Do tego pewno wywali CI błąd, że przynajmniej jeden klawisz musi być pod LPM przypisany, więc albo któryż z funkcyjnych zbindujesz pierw jako klik, a potem LPM jako double, albo double ustawisz na funkcyjny. Innej opcji nie ma.

436951440626370320491.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...