Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]nie moge wejsc na mpc forum

MrGresQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od paru dni nie moge wejsc na kompie na mpcforum ale przez to samo wifi działa mi na telefonie

gdy wchodze przez bramke proxy to działa ale tak normalnie to nie

instalacja windowsa+format nic nie pomogła nie wiem co sie dzieje xD zazwyczaj reinstalka windowsa pomagała na wszystko

nie formatowałem tylko dysku zajetego przez system czy jakos tak 100 mb ma

pisze :

Strona niedostępna

Program Opera nie mógł wczytać strony z powodu zbyt długiego czasu odpowiedzi hosta mpcforum.pl. Witryna jest niedostępna lub masz problemy z połączeniem internetowym.

Sprawdź swoje połączenie internetowe.

Sprawdź przewody i uruchom ponownie routery, modemy lub inne urządzenia sieciowe, których używasz.

W ustawieniach swojej zapory sieciowej lub programu antywirusowego zezwól programowi Opera na dostęp do sieci.

Jeśli program Opera znajduje się już na liście programów z dostępem do sieci, usuń go z tej listy, a następnie dodaj go ponownie.

Jeśli używasz serwera proxy…

Sprawdź ustawienia proxy lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby się upewnić, że serwer proxy działa prawidłowo. Jeśli uważasz, że nie powinieneś używać serwera proxy: przejdź do menu Opera > Ustawienia > Zmień ustawienia proxy… > Ustawienia sieci LAN i odznacz „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.

prosze o pomoc

Opublikowano

@MrGresQu podeślij swoje IP do mnie na PW. :-)

Problemy z forum? Napisz prywatną wiadomość, a w niej jak najwięcej szczegółów dotyczących błędów (screeny, linki i inne :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...