Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skille maksowac na jaxie

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie, jak rozdawac skille na jaxie?Ja osobiscie na pierwszym lvl daje e zebym mogl spierdolic tylko nie wiem co maksowac.Dotychczas bylo to e ale koledzy mowia ze albo w albo q dlatego pytam sie was co waszym zdaniem najpierw maksowac?

Opublikowano

Start Z "E"...

A Maksujesz "Q" I "W"...

Pozdrawiam... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Ja zawsze zaczynałem z E, żeby uciec i samemu się obronić, a potem maxowałem Q, żeby więcej zadać DMG przy combo E+Q, na koniec W i R :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A ja proponuję czekać z rozdaniem skilla do momentu, w którym masz zamiar go użyć, bo czekając na pullowanie junglerowi/będąc junglerem na pulla widząc invade można szybko zmaksować Q i spierdzielić:D

Co do dodawania punktów to oczywiście W>Q>E :)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

R>W>Q>E a startujesz(przynajmniej ja) z W lub E, zależy na kogo grasz ^.^

graphic.png

Opublikowano

Jak idę w Jungle zazwyczaj pierwszego biorę stuna, ale potem zaczynam max. e. Jeżeli dochodzi do ganku / fightu uruchamiaj ulti, następnie stuna i zbliż się jak najszybciej w głąb wrogów, ew. do wroga za pomocą Q. Zestunuj ich i zacznij focus, przypierdziel określonej osobie z e i dobij ją do końca. Jaxem łatwo zainicjować team fighta. :) 

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Ja zawsze zaczynałem z E, żeby uciec i samemu się obronić, a potem maxowałem Q, żeby więcej zadać DMG przy combo E+Q, na koniec W i R :)

Wes spierdalaj.

Zaczybasz z e bo wtedy możesz iść do enemy i śmiało zaczynać walkę bo on ci nic nie zrobi a ty mu pol HP. Maxujesz w bo zadaje spory dmg i CD 3sec. Potem zależnie od sytuacji e albo q.

Opublikowano

Na chuj wy chcecie maxowac W? Skill prawie nic nie bije, do tego przeliczniki ap.. lepiej msxowac Q.

@down

Q ma bodajże 4-5s cd więc nie jakaś wielka różnica, mi tam sie przyjemniej gra z zmaxowanym Q.

Opublikowano

Na chuj wy chcecie maxowac W? Skill prawie nic nie bije, do tego przeliczniki ap.. lepiej msxowac Q.

@down

Q ma bodajże 4-5s cd więc nie jakaś wielka różnica, mi tam sie przyjemniej gra z zmaxowanym Q.

Ze W Nic Nie Bi...

Kiedy To Zobaczylem Nie Moglem Uwierzyc... -,-

"W" Jest Najbardziej Op...

Zloz Jeszcze Rabadona To Bije Po "984795235786332167899e36974332268899653x65378E76439909543"...

Z Hita... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Zawsze Maxujemy "W">"Q">"E"

W żeby kontrowac na Linii, miec latwe last hity i Magic Dmg baaardzo Mocny Burst z 3 aa R.

Nastepnie Q zeby byc Mobilnym i żeby szybko robic Combo Q i W-Ogromny Dmg.

Na koniec E, mniejszy Cd, malutki dmg i robi to samo :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

'q' maxujesz na ranged przeciwników, a 'w' na melee 

więc maxowanie to albo R>W>Q>E, albo R>Q>W>E

W końcu ktoś normalny, takie głupoty tutaj piszecie, że chciałem już napisać ale kolega wyżej w końcu napisał jedyny sensowny post ( Miałem to samo napisać ) Gram w sumie Jaxem od Sezonu 2 i tak zawsze się robi... Na range Q na melee W ale widzę sami mistrzowie Jaxa się tu wypowiadają jak zawsze zresztą 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Dobra tylko że ja mam ten problem na jaxie że na ap tylko hextecha składam i reszta ad/tank więc nie wiem czy warto maksować W

Opublikowano

Hextech to gówno, składaj botrka...

Warto maksować W, przecież nie będziesz maksował E.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...