Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące season 1/2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem

Mam pytanie do was. Do czego służą foldery npc,pc,monster,interface itp które znajduja sie w plikach season1/2. Mapy to rozumiem ale do czego tamte foldery.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Siemka, no to tak, w npc są tam pozostałe NPCki z m1, kwiatki i ja mam jeszcze inne kwiatki

W monster natomiast widziałem tam niebiańską śmierć, 9 ogonów, ognistego króla i jeszcze pare innych bossów

W inteface jest tam takie okienko na OXie które widać jak jest pytanie

W effect są różne efekty, wizualizacje dotyczących mobów i nie tylko mobów, są tam jeszcze od postaci ale chyba nie czyta stamtąd efektów ;)

A w icon to wiadome że pozostałe ikonki od np. misji, oxa, broni podstawowych, zbroi itd

Jak wiadome zakaz kopiowania do innego tutu mojej zawartości ;D

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Do tego samego co inne foldery - zawierają pliki które są w cliencie.
Nie pamiętam ale kiedyś ich nie było w cliencie (dawno, dawno temu) a potem dodali jako patch czy coś i w środku te pliki tak jak teraz te metin2_patch_xx.

sygna1.png

Opublikowano

Do tego samego co inne foldery - zawierają pliki które są w cliencie.

Nie pamiętam ale kiedyś ich nie było w cliencie (dawno, dawno temu) a potem dodali jako patch czy coś i w środku te pliki tak jak teraz te metin2_patch_xx.

Mhm taa dodali w twoich snach, co do tych plików i folderów to one już od 2008 są ;)

Do patchów dodawali poprawione pliki błędne które były, bo nie chciało im się znowu wrzucać np. folderu npc, npc2, etc, monster itd itd to zrobili patch ;D rozpakuj sobie patche i sprawdź a potem pisz takie głupoty ok ?

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...