Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 25/03 Nerfią lee i zmieniają wukonga, lulu, rengara, ziggsa

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha...

Aha....

Ahaaaa.....

Nic ciekawego, ale gragas będzie postacią niegrywalną xD

Opublikowano

Aha...

Aha....

Ahaaaa.....

Nic ciekawego, ale gragas będzie postacią niegrywalną xD

zmieni się trochę gra nim, nie będzie taki burst. Ale ten autoatak zamiast tych dodatkowych AD + ruszanie się podczas picia... Czemu nie. A stun z E zawsze fajny. 

Teraz gragas z Q i rylaią będzie śmieszny, slow 50%

shoob.png

Opublikowano

Gram jedynie Heimerdingerem z tamtych wymienionych i dla mnie zmiany są spoko, chociaż już jest coraz słabszy, wolą jeszcze bardziej nerfić postacie...

Będzie dobrze! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Sadze, Ze Te Zmiany Niestety Wejda Do LoLa

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Zmiany takie na +/-, ale nie wiem po co tego lee się tak uczepili :D

graphic.png

Opublikowano

Sadze, Ze Te Zmiany Niestety Wejda Do LoLa

To nie sadz bo nauczył byś się pisać. Mnie na poczatku podstawówki uczyli ze nie pisze się dużych liter w zwykłych wyrazach w środku zdania.

Lulu lekki nerf nie będzie zbytnio odczuwalny. Ikonki rengara beznadziejne. Lee juz dawni rip. Ziggs buff wtf

Opublikowano

Nerfo buff dla ziggsa :)

Nwm po co robią skina do Rumble jak jest on wg. nie grywalny. Ostatnio rumble widzialem w grze hmm..

Pół roku temu?

W każdym razie to będzie tak jak ze wszystkimi champami. Kupią go + skina, następnie zagrają rankeda nim mimo iż wcześniej wg. nim nie grali , przegrają rankeda bo feedneli i na tym sie skonczy ;x

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ludzie to są zmiany na PBE jest to serwer testowy, zmiany wejdą w jakimś stopniu i pamiętajcie że niektóre zmiany nie są względem tego co jest teraz tylko względem poprzednich zmian.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najpierw z Zeda zrobili totalną kupę (nie piszcie, że nie bo taka prawda rzadko kiedy go się pickuje bo jest dużo słabszy) a teraz ludzie płaczą "pls rito nerf name_champ" bo nie potrafią wygrać na niego linii. Dzisiaj grałem sobie typowo dla beki Poppy na midzie pod full AP i ludzie z enemy płakali żeby znerfić jej Q i ulta - to jest żałosne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...