Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myślenie o grze podczas gry(wtf?:D)

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Ten temat to bardziej taka moja rozkmina, ale jestem ciekawe czy ktoś też czasami o tym myśli:D

Wątek nie jest żadnym płaczem o tym jak gram, tylko bardziej rozkminą "psychiczną":P

Przez czas, gdy gram w lol'a przeczytałem kilkadziesiąt poradników o różnej tematyce, wszystko fajnie zaczynam grać i *buch!* nagle "odcinam się", gram w 99% "po staremu", a po meczu zastanawiam się dlaczego nie zastosowałem jakiegoś duperela(item/decyzja farma czy obijanie itd...), o którym czytałem godzinę wcześniej.

Też macie problem z myśleniem "z 3-ciej osoby" podczas gry, bo się zbytnio "wkręcacie"?:P
Bo moim zdaniem jeśli osoba się "odcina" i myśli bardziej rozlegle niż to co jest tu i teraz w meczu gra o wiele lepiej, staram się to wyćwiczyć, ale jeszcze mi się nie udaje:D

Pozdro:P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Widzę, że niezła rozkmina - nie da się nic zrozumieć.

Ale chyba chodzi ci o to czy ktoś z nas też się zastanawia nad swoimi błędami/zagraniami po meczu. Otóż ja nie.

Ja myślę tylko żeby kliknąć przycisk "Play Again" :D ..Noo i może od czasu reporcik poleci, tak co grę mniej więcej <3

Opublikowano

Spróbuję rozjaśnić:D

Np. nie jestem zbyt dobry jako adc, czytam w poradniku obijaj, gdy wróg podchodzi do creepa itd..., za 5min w meczu o tym zapominam, bo zbytnio mnie gra wciąga, a po meczu zastanawiam się jak ta gra mnie wciągnęła, że zapomniałem o używaniu treści poradnika:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie ... Nie ...

Rozumiem o co ci chodzi ale nie :P

Ja np. osobiscie mam tak ze ... Po jakiejs akcji , Zastanawiam sie co i jak moglem rozegrac lepiej . Tak zeby na przyszlosc nie popelnic tego samego bledu , trzeba sobie jakos czas podczas smierci umilic . A z bledow trzeba sie uczyc , Wiec dlaczego nie ?

Mysile ze nie o to ci chodzi , Ale tak jak ja , Robi dosc sporo osob :P

... Chyba :P

Edited_1.png

Opublikowano

(To Nie Jest Normalne...)

To Znaczyyy....

Tez Tak Mam To Nic Dziwnego...

;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Spróbuję rozjaśnić:D

Np. nie jestem zbyt dobry jako adc, czytam w poradniku obijaj, gdy wróg podchodzi do creepa itd..., za 5min w meczu o tym zapominam, bo zbytnio mnie gra wciąga, a po meczu zastanawiam się jak ta gra mnie wciągnęła, że zapomniałem o używaniu treści poradnika:D

Jesteś po prostu hujowy. Ew poczatkujacy. Jak trochę pograsz to sam dojdziesz do tego.

Opublikowano

Taki problem ma chyba każdy, ja np. gram, zapominam potem przypominam. Spróbuj zapisać to na kartce, a kartke połóż na klawiaturze/przypnij to obudowy monitora. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nigdy nie zapominam rzeczy jak gram, pewnie dlatego ze nie gram az tak duzo. Napewno sie nie odcinam jak to ty przedstawiles tylko bardziej uspokajam bo slucham zawsze muzyki, ktora mi pomaga w grze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tzn. jak zdupce razem z teamem jakąś akcję, to się zastanawiam co mogliśmy zrobić, by rozegrać to lepiej, nie wiem czy dobrze zrozumiałem to co pisałeś :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...