Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

List=limitowane lajki przez 3Dni!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam taki problem wiem że powinien być być w dziale "zadania domowe" ale wiem że 80% tam nie wchodzi pomagając..

Otóż nie jestem jakiś zajebisty z Polskiego i wtym problem mam napisać list zawsze piszę na 3 ale to zawsze!

List ma dostać kosmita i wtym liście musi być napisane kim jesteśmy , jak żyjemy , jak wyglądamy jak zarabiamy Bardzo bym chciał zeby przynajmniej jedna osoba dobrze to napisała

Za napisanie dobrego listu =3Dni limitowane Lajki.

Blagam Pomocy

Opublikowano

Podstawówka czy może już gimnazjum?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Witajcie Kosmici, czy tez Pozaziemskie Istoty.

Jestem z Ziemi, rasa Człowiek xD? Piszę to Waszej ekscelencji z opisem mojej rasy. Więc zacznijmy od tego, że róznimy się technologia oraz sposobem życia niz Wy.

Mamy równe kolory skóry, jest to nasza tkanka którą widac z wierzchu . Od białych do Czarno skórych barw. Posiadamy po 5 palców u dłoni i stóp, posiadamy po 2 pary rąk oraz nóg, i oczywiście oczu.

Musimy ubierac w ubrania, na stopy, nogi, tłów czy też na głowe.

Jesteśmy rasą która sama się niszczy poprzez konflikty, czy też zbyt szybkie wyniszczanie środowiska. Jeżeli chodzi o technologię, to idzię ona powoli, lecz w dobrym kierunku. Najlepiej rozwija się medycyny, jest ona dla nas bardzo ważna . Kiedys udało nam się sklonowac owcę Dolly oraz psa domowego. Jeżeli chodzi o nasze zarabianie na życie, to wygląda to tak, że najpierw musimy przejsc okres szklonictwa który moim zdaniem jest durny i  bezefektowny, uczymy się tylko tyle co na testy a później i tak zapominamy. Gdy osiągniemy juz okres 19-21 lat, czeka nasz 1 praca za która dostajemy nasza gotówke , dzieki tej gotówce możemy wymieniac na inny towar, typu jedzenie czy też wcześniej wspomiane ubranią. Żyje nam się dobrze, mam nadzieję , że kiedyś loty w kosmos będa nałogiem codziennym jak dziisaj jazda samochodem.

Do zobaczenia w galaktyce [ ;

Mam nadzieje, że coś z tego wybierzesz ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...