Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ThePanthere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tego co wiem gra zajmuje dość dużo na dysku (chyba około 30 gb) dlatego jej ściąganie troszeczkę trwa. Więc żeby nie mieć zawodu pytam was czy Aion odpali mi na moim kompie. Specyfikacja mojego kompa:

Procesor : Intel Core i3-3110M 2.40 GHz

Ram : 6gb

Karta graficzna : AMD Radeon HD 8750M, Pamięć: 2GB

System : Windows 8.1 64 bit

Pozatym jeśli jesteście w stanie odpowiedzieć : Ile Aion około będzie się ściagać przy internecie 10 Mb Vectry? Dzięki za jakąkolwiek pomoc

Opublikowano

Pójdzie bez problemu na wysokich detalach :D

U mnie przy necie 6 mb/s gra pobierała się około 13 godzin, więc myślę że u Ciebie będzie to około 7-8 godzin. Oczywiście Aion pobiera się "pakietami" więc pobieranie mozesz wznowić w dowolnym momencie ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Pozatym jeszcze jedno pytanie : Czy jeśli kolega ma najnowszy patch Aiona i przegra to na jakiś nośnik a ja to zgram na mojego kompa czy będe musiał ściagać Aiona czy bede miał juz po sprawie?

Opublikowano

Wystarczy, że podrzuci Ci folder z grą, a Ty zastosujesz się do tego poradnika (sam z niego korzystam)

http://www.mpcforum.pl/topic/1169692-aion-bez-gameforge-live/#entry10031178

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Hmm pobieranie a granie to całkiem inna sprawa masz słaby inetrnet i procesor ja mam i5 w lapku a ty i3. internet mam 10mb.

Powiem tak grać będziesz normalnie grał bez lagów ale np przy podrózowaniu na skrzydłach (na full detalach ) może sprawiać lagi

Ale odrazu ci mówie nawet sie nie marz o jakiś wojnach 500 na 500 osób i nawet więcej bo z tym kompem i netem się nie ruszysz na tej mapie.

Ale tak to poexpić / pvp itd to możesz grać normalnie

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...