Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy używane przez graczy pliki Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam pytanie są jakieś komendy dozwolone dla graczy na plikach terenza które powodują wywalanie chaneli,i inne błędy w grze.

Chciałbym to wszystko zablokować a nie wiem jak i jakie to są,można prosić o pomoc ?

Druga sprawa jest tak że terenzo napisał że żeby działała rejestracja na stronie trzeba uzupełnić wszystkie tabelki account account. To które mam uzupełnić ?? I czy jak podmienię z innych plików tą tabelkę czy problem zniknie ??

Trzecia sprawa jest taka,czy znacie bugi na owych plikach wywołujące wywalanie chaneli i inne błędy w grze.

I ostatnia sprawa jak naprawić te dungeony żeby nikt nie wywalał chaneli.

Z góry dziękuje za pomoc.

Za sensowe odpowiedzi pomagające Mi w tych problemach będę nagradzał lajkami.

Pozdrawiam.

Z poważaniem Buu....

Opublikowano

Komendy ktore wywalaja channele mozesz naprawic dwoma sposobami albo difami do game lub w folderach channeli tworzysz plik o nazwie CMD a w jego zawartosci wpisujesz np jedna z komend wywalajaca na plikach terenza war disable

Opublikowano

Komendy ktore wywalaja channele mozesz naprawic dwoma sposobami albo difami do game lub w folderach channeli tworzysz plik o nazwie CMD a w jego zawartosci wpisujesz np jedna z komend wywalajaca na plikach terenza war disable

Masz rację , ale gdy zablokuje komendę ,, war'' jak ktoś zrobi wojnę gildi ?

Lepiej tą komendę akurat difem załatwić.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...