Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tak powinno być?

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram już od dłuższego czasu w SKILL'a i mam kilka pytań:

Dlaczego tu są takie małe litery, że nic nie widać?  Dlaczego tu jest biały piksel? (tylko w lobby)

Aha, jeszcze jedno pytanie czy na "d***y.pl" można uzbierać punkty, które można wydać w skillu?

Jaki sposób jest najlepszy na uzbieranie cash za free?

(Temat skopiowałem z oficjalnego forum bo tam prawie nikt nie wchodzi)

Opublikowano

1. Małe litery to winna twórców, pisz do nich może oni to naprawia za 1234lata.

2.Nie słyszałem o tej stronie więc za wiele ci nie powiem

3.Wypełnianie reklam nic innego mi nie przychodzi do głowy(nie kupuje cash i nie są one mi potrzebne)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

1. Małe litery to wina twórców gry.

2. O tej stronie jeszcze nie słyszałem, więc nie wiem.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

1. Małe litery to winna twórców, pisz do nich może oni to naprawia za 1234lata.

2.Nie słyszałem o tej stronie więc za wiele ci nie powiem

3.Wypełnianie reklam nic innego mi nie przychodzi do głowy(nie kupuje cash i nie są one mi potrzebne)

1. Małe litery to wina twórców gry.

2. O tej stronie jeszcze nie słyszałem, więc nie wiem.

Też macie ten biały piksel? Po co to jest?

Opublikowano

@UP

Mam ale to nie jest znaczne nie zwracaj na to uwagi.

Wiem,ale ciekawi mnie po co tto jest, bez sensu, chyba dla cheaterów żeby mieli lepiej pisać cheaty...

Przy okazji zapytam... są teraz jakieś eventy... może mi ktoś wyjaśnić o co w nich chodzi? co to jest np. escape-sanghai? jest tylko single na mapie sanghai, sorry, słabo znam angielski.

Opublikowano
Aha, jeszcze jedno pytanie czy na "dogry.pl" można uzbierać punkty, które można wydać w skillu?

Zbierasz punkty, wymieniasz na kod PSC i kupujesz tak samo, jak za normalny kod PSC. Jest to w 100% legalne.

Opublikowano

Tak przy okazji dogry działa po prostu otrzymasz kod paysafecard który będziesz mógł wymienić.

Zbierasz punkty, wymieniasz na kod PSC i kupujesz tak samo, jak za normalny kod PSC. Jest to w 100% legalne.

Zastanawiałem się właśnie bo tam nie ma tej gry i nie wiedziałem czy można wymienić,dzięki.

Może mi ktoś wyjaśnić kiedy można wymienić punkty na tą kartę? Samo się wymienia po uzbieraniu odpowiedniej ilości czy jak?

Opublikowano

Zastanawiałem się właśnie bo tam nie ma tej gry i nie wiedziałem czy można wymienić,dzięki.

Jeśli jest w tej grze płatność PSC to można.

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić kiedy można wymienić punkty na tą kartę? Samo się wymienia po uzbieraniu odpowiedniej ilości czy jak?

Po prostu klikasz i otrzymujesz na email kod paysafecard.

ew. sms

Opublikowano

Po prostu klikasz i otrzymujesz na email kod paysafecard.

ew. sms

Beztytuuj_expshrq.jpg

No dobra, ale wchodzę w "wymiana pkt" i trzeba wybrać grę... tylko że tam nei ma skill force 2 , bez sensu zbierać skoro nie ma tej gry, na którą chcę wymienić punkty, nie ma żadnego ogólnego kodu paysafe card...

Do tego znalazłem coś takiego na necie.... już nie wiem czy ten serwis to przypadkiem  nie  FAKE

6ka556.jpg

Opublikowano

Beztytuuj_expshrq.jpg

No dobra, ale wchodzę w "wymiana pkt" i trzeba wybrać grę... tylko że tam nei ma skill force 2 , bez sensu zbierać skoro nie ma tej gry, na którą chcę wymienić punkty, nie ma żadnego ogólnego kodu paysafe card...

Do tego znalazłem coś takiego na necie.... już nie wiem czy ten serwis to przypadkiem  nie  FAKE

6ka556.jpg

Bo oni współpracują z producentami, a wiec tak. Po prostu dostajesz klucz paysafecard a wszędzie w każdej grze jest taki sam wiec możesz wymienić na inną grę i np wymienisz w skillu za 20zł

Opublikowano

Beztytuuj_expshrq.jpg

6ka556.jpg

Chłopie, gdy otrzymujesz 500 wiadomości dziennie, to też na każdą zaczniesz odpowiadać szablonowo. Nie mają pojęcia jak to działa i wprowadzają ludzi w błąd. Czy płatność PSC jest nielegalna?

Nie ma żadnej różnicy, między kodem PSC który otrzymasz od pani z kiosku, a tym z dogry. WG tak zarobi 20zł i tak, więc co to za różnica?

Jeśli w skillu jest płatność PSC to wymień punkty na kod do WoT'a, bo jestem pewny że to kod PSC na 20zł (@jugens22 kupował z mojego kodu grę) i wpisz ten kod przy płatności w skillu. Powiem adminowi, aby dodał tą grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...