Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkadia Poszukuję sponsora!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<

<

<

>

>

REKLAMA

<.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

....

pasek_zps2a7c3dd6.png

arkadiamt2_zps2f9bafd5.png

pasek_zps2a7c3dd6.png

Witam, poszukuję Sponsora z małą maszynką jak na początek dla 300-500 osób. Pliki jak i strona są dobrze zabezpieczone.

Co oferuję:

1387566913-U870536.pngSzybki Kontakt

1387566913-U870536.pngSkończone Pliki

1387566913-U870536.pngZabezpieczone Pliki

1387566913-U870536.png100% z IS-a na opłatę dedyka itp.

1387566913-U870536.pngDobrą stronę (balmory)

1387566913-U870536.pngUkończoną Prezentację

1387566913-U870536.pngForum IP.Board z licką. (nie, nie nulled.)

1387566913-U870536.pngSprawny mikrofon,ts3,skype, itd

Czego Oczekuję:

1387566913-U870536.pngSzybkiego Kontaktu

1387566913-U870536.pngZabezpieczonego Dedyka

1387566913-U870536.pngDedyka z Dobrymi parametrami

1387566913-U870536.pngI Całkowitego ZAUFANIA!!

Mogę podesłać prezentację, lecz dopiero po kontakcie na PW.

Wszelkie bugi jakie wystąpią na serwerze, odrazu będę się starał je naprawić!

Kontakt:

PW na forum lub niżej ;)

Już zostałem oszukany, przez team Ascandia.pl ale niech im to wisi, i tak serwer padnie bo nie mają na opłate dedyka.

NIE UFAJCIE IM ! :

ImperialTribe ArkadiaMT2.pl

sygnatura_zpse1864b76.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem to nie zostales oszukany tylko cie wywalili jak mogles zostac oszukany skoro serwer stoi na gotowcu a dedyka maja oplaconego na rok wiec watpie zeby padl

Dobra, już nie chce mi się o nich nic pisać, poczytaj posty w prezce i innych tematach o tym serwerze.

Opublikowano

Zasponsorowalbym, gdyby nie to że Wasze pliki są na mpc ..

To są inne pliki :D zapomniałem napisać, sorry!

Opublikowano

Nie polecam, pliki to gotowiec Grayst/Alamntia, w dodatku nic nie edytowane, team też beznadziejny, a plik w dziale download, i nie upieraj się ze to nie są te, bo zaraz je pobiorę, i wymienię ci wszystko co masz na serwerze, a to co jest w plikach.

Opublikowano

Nie polecam, pliki to gotowiec Grayst/Alamntia, w dodatku nic nie edytowane, team też beznadziejny, a plik w dziale download, i nie upieraj się ze to nie są te, bo zaraz je pobiorę, i wymienię ci wszystko co masz na serwerze, a to co jest w plikach.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Prawie z krzesła spadłem tak dojebałeś do pieca. Ale żyj dalej w takim przekonaniu.

/edit

i tak wgl skad ci to wpadło do tego pustego łba że jedziemy na plikach grayst/almantia? ale powiem ci w prost. TO NIE PLIKI GRAYST/ALMANTIA. Tyle w temacie <3 <3

/edit 2

wiem że chcesz Sobie nabić posty, ale nie rób to w ten sposób, bo na dodatek robisz z Siebie niepotrzebnie idiotę.

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Prawie z krzesła spadłem tak dojebałeś do pieca. Ale żyj dalej w takim przekonaniu.

/edit

i tak wgl skad ci to wpadło do tego pustego łba że jedziemy na plikach grayst/almantia? ale powiem ci w prost. TO NIE PLIKI GRAYST/ALMANTIA. Tyle w temacie <3 <3

/edit 2

wiem że chcesz Sobie nabić posty, ale nie rób to w ten sposób, bo na dodatek robisz z Siebie niepotrzebnie idiotę.

http://www.mpcforum.pl/topic/1166384-arkadiamt2ascandia-dedyk-mediumeasy/

Nawet prezke skopiowałeś bo aż tak tępy jesteś że kilku screenów nie potrafisz zrobić.

To nie są pliki grayst? No to mów dalej, i grzeczniej pisz głupi gimbusie.

W dodatku widzicie kulturę tego oto "PANA". Nie polecam, idioooota.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1166384-arkadiamt2ascandia-dedyk-mediumeasy/

Nawet prezke skopiowałeś bo aż tak tępy jesteś że kilku screenów nie potrafisz zrobić.

To nie są pliki grayst? No to mów dalej, i grzeczniej pisz głupi gimbusie.

W dodatku widzicie kulturę tego oto "PANA". Nie polecam, idioooota.

Do przezentacji mialem prawa od użytkownika Majks. I to nie są pliki Grayst idioto (te co teraz chce startować)

Rozjebałeś mnie

i grzeczniej pisz głupi gimbusie.

A kulture umiem zachować, ale nie przy takich osobach jak Ty. I nie pisz więcej w tym temacie bo tylko smiecisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...