Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi z YT

Tivar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Mam problem ponieważ gdy włączam LoL'a i na tablecie lub innym urządzeniu inny użytkownik mojej sieci Wi-Fi włączy YT/Twitch'a lub inne apk. tego rodzaju ping skacze mi do 1000 i mam ogromne lagi może ktoś mi pomóc

PS: Moje łącze zwykle jest 8 mb/s ale nie wiem co wtedy było. 3395125421.png

PS2: Nie wiem czy to dobry dział ale lepszego nie znalazłem

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Gdy nie będziesz miał nic włączone na tablecie nawed jeżeli wyłączysz wi-fi w tablecie to będziesz miał dobry ping.

Opublikowano

Ale trochę nie rozumiem ponieważ wcześniej (jakies 3 miechy temu) gralem z kuzynem na 2 kompach w lola i smigalo ladnie

PS: Wczoraj miałem jakieś złe pomiary dziasiejszy test neta 3396498129.png

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Bo jest nowy patch nie widziałeś innych tematów w których pisali że też im się podniósł ping ?

Opublikowano

Za słabe łącze jak już kolega napisał, ale być może korzystasz też na wielu urządzeniach (Twój telefon, telefony rodziców) - ew. podałeś hasła znajomym którzy mogą korzystać z Twojego internetu. Ja na przykład czasem gdy wyjdę na ławki przed blokiem łapie sieci wielu znajomych którzy podali mi hasła do swoich wifi swego czasu. Najprostszym rozwiązaniem będzie zakup lepszego pakietu od usługodawcy. :) 

rmklpmotoxqn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...