Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3: Reaper Of Souls "Niedobrze Coś się chyba zepsuło".

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj kupiłem diablo 3 reaper of souls gdy włączam instalacje gry to wyskakuje mi taki błąd:

post-1098013-0-10161800-1395773994_thumb.png

O co chodzi z tym błędem ? Gra dopiero kupiona i już błąd ? (Diablo 3 nie mam zainstalowane) Diablo 3 kiedyś odinstalowałem. Ale dzisiaj chciałem zainstalować diablo 3 z płyty reaper of souls no i jest taki błąd. Gdy włączam płyte ze zwykłego diablo 3 to instalacja idzie normalnie a jak włączam z reaper of souls to wyskakuje błąd powyżej jak to naprawić ?

Kolejny screen tym razem wyłączyłem w procesach ten agent blizzard.exe i teraz taki błąd.

post-1098013-0-73502500-1395777707_thumb.png

Opublikowano

Spróbuj postępować według podanych na stronie kroków. 

https://eu.battle.net/support/pl/article/battlenet-update-agent?utm_source=internal-support_forums&utm_medium=posting&utm_campaign=BlizzardCSEU&utm_content=311013

Jeżeli nie pomorze spróbuj pobrać (zainstalować) grę w języku angielskim, a później zmienić na polski.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Ale chodzi o to że Gdy wszystko odinstalowałem to gdy włączyłem płyte z diablo 3 to przez chwile instalowało a potem już zaczęło pobierać patrze na folder i diablo miało w 5 min już 12 gb. Potem zaczęło pobierać 11gb. A gdy daje właśnie ten dodatek do napędu to ten błąd co powyżej i zamiast instalować się z płyty so się pobiera..

Płyty nie są porysowane.. reaper of souls dopiero kupione.. Diablo ma z 2 miesiące płyta leżała ciągle w pudełku więc nie mogły się porysować. A gdy wchodzę w napęd z diablo 3 lub reaper of souls to tam mam 1 plik Diablo 3 setup.. i zajmuje on 2 mb. A gdy wychodzę i patrzę ile całą płyta zajmuje to piszę mi że 7gb. Dziwne.. Ale gdy uruchamiam ten diablo 3 setup to za każdym razem uruchamia się battle.net i tam mi się pobiera nie da się tego zainstalować w żaden sposób..

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...