Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoge przy serwerze SF GAME

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie pomoge przy serwerze.

Co oferuje?

- Dodanie epickich do sklepu ( BEZ BUGOW BEZ WARTOSCI WE WSZYSTKICH ITEMKOW c(: ),
- Pomoc przy zrobieniu wiez,

- Pomoc przy dodaniu epickich do lochow,
- Pomoc przy eliksirach,

- Pomoc przy dodaniu kibelka ( WC ),
- Pomoc przy dodaniu klasera ( do 50% dziala tylko :( ),

- Dodanie komend do czatu gildii:

>: /dodaj_int x
>: /dodaj_zre x
>: /dodaj_wit x
>: /dodaj_sil x
>: /dodaj_szc x

Pisac mozna pod tematem, na pw, na skype - chinczol11, na gg - 38342480

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Ref,

Dorzuce do serwera wybrania 2 tryby:

1. Easy - Szybko sie expi, kasa bez balansu eq ze srednimi bonami.
2. Easy medium - Losowa kasa z lochow / questow, losowy koszt epickich, zwyklych, eliksirow, z wiezy jest 25% ze padnie epicki.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

hah wszystkie poradniki jak to dodac mozna znalezc na forach (nie koniecznie pl) a ten gosc bedzie chcial wyludzic od was kasy ale i tak te serwery wszystkie padna sa tylko chwilowe i bez przyszlosci

TrollololololololololooO!

Opublikowano

hersen233 nie ma tych plików zapłaciłem mu 100zł 2x doładowanie do play po 50zł i powiedziałem,że 50zł mu jeszcze dopłacę,ponieważ już nie miałem pieniędzy i zgodził się powiedział,że za 100zł mi zrobi oszukał mnie jeżeli ktoś by chciał screeny naszej rozmowy na gg nie ma problemu mogę podesłać wcześniej zapłaciłem mu 24zl sms za epiki w sklepach bez bugów i rzeczywiście otrzymałem je ale jak kupiłem za 100zł to obiecał,że otrzymam: lochy i wojny gildi, wieże, wc, ogólnie prawie wszystko oprócz wiedzmy

na początku napisał, że do godziny 18 zrobi i przeciągał cały czas,że jutro już skończy itp. gdy uzbierałem 50zł powiedziałem,że po otrzymaniu plików zapłacę, jednak wymyślił,że jego technik ma pliki go teraz nie ma on wieczorami wchodzi a mu te 50zł bo teraz było potrzebne bo mu się gryf na sf skończy i z gildii go wywalą mimo wszystko nie zgodziłem się i powiedziałem,że zapłacę jak otrzymam pliki do sf odpisał czy już mu nie ufam więc odpowiedziałem,że gdybym nie ufał nie zapłaciłbym mu 100zł no trudno moja wina zaufałem mu mam nauczkę na przyszłość wiem,że pieniędzy już nie odzyskam ale one nie są dla mnie najważniejsze napisałem to aby każdy poznał tego oszusta i nie dał się nabrać teraz jak się go pytam czy dostanę pliki nawet nie odpisuje więc honoru też nie ma i przyznać się nie potrafi no trudno, nieodpowiedzialny człowiek i niesłowny nie polecam dla mnie jest dziwne to,że mieszkamy w tym samym kraju mówimy tym samym językiem a traktujemy siebie nawzajem jak ,,kurwy'', oszukujemy i kłamiemy dla pieniędzy no trudno jacy ludzie taki kraj ;/

Proszę uważać na tego gracza

pozdrawiam

Opublikowano

Niemam plikow? Naprawde..?

Prosze, daj mi SS rozmowy z GG bo ja nie uzywam gg juz od 15:00 bo wlamali mi sie pare dni temu.. co udalo mi sie to pogadac dzisiaj ledwo z malpa i mam nowe gg za pieniadze nic niechce, tym bardziej za pliki pieniadze chce? Bez przesady, pieniedzy mam duzo i sie nie bede wychwalal z tym o zadnym gryfie i gildii z Toba nie pisalem bo niemam nigzdie konta gdzie gryf mi sie zaraz konczy i z gildii mnie wyrzucili, mam konto tylko gdzie mam 3000 grzybow i nigdy od kogos bym nie chcial pieniedzy po raz drugi mowie.. Prosze Cie, drugi raz wyslij mi Ss z rozmowy i powiedz mi tylko od kiedy mam siec " Play? Ja posiadam tylko 2 sieci.. "Lebara" oraz "Orange" Wiec cos Ci sie przewidzialo, ze rozmawiales ze mna na GG..

Tyle odemnie, skoro twierdzisz, ze niemam plikow nic to po co ten temat jest usunac go mozna bo niemam plikow < NIBY >

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...