Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pożądnego Dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mhm ale potem nie płacz że baza pada od DDoSów ;) co z tego że będą zabezpieczenia przed DDoSem jak nie masz pojęcia o innych zabezpieczeniach? Co do Hosteamu nie polecam i nigdy polecać nie będę bo mają za drogo i za słabe parametry. Od 2 lat polecam ovh i zawsze będę polecać. Każdego dedyka trzeba optymalizować itd.. Więc moja rada, nie przepłacaj za dedyki z hosteamu bo to jedne wielkie ścierwo dla mnie. Mi do tej pory nikt prócz jednej osoby nie zdjął TSa a ma słabe parametry ale lepsze niż każdy inny VPS. Nie szpanuję czy coś.. Nie chce byś popełnił błędu.

No tak jak kolega niżej jeszcze napisał hosting sprintdatacenter to też polecam ale tam jest minus, jeśli źle skonfigurujesz sobie firewalla wewnętrznego to może padać baza ;) bo troszkę mają wolnego anty DDoSa i w ciągu 14 sekund można wywalić DDoSem bazę :3 jak na każdym podobnym dedyku z skryptem anty DDoSa. A wiem bo jeden serwer miał z tym problem i niby mieli firewalla skonfigurowanego ale niestety nie było parę rzeczy ;p

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

nie mydlcie mu oczu :) teraz liczy się tylko :

sprintdatacenter.pl

Fajnie masz na chacie, weź dedyka w SDC i padnij jak np. Resthea. Czysty debilizm.

OVH, hm kolejny debilizm ponieważ przy ddosie zrywają umowę ponieważ atak może "zagrozić stabilności innych maszyn"

Hosteam polecę, dlaczego? Nie pierdolą się sie z nikim ani niczym, jest ddos to dajesz im znak i w ciągu maksymalnie 5 minut ddos znika tak po prostu.

Dziwne, że większość osób które tutaj coś poleca mają tylko hamachi a o dedykach wiedzą z opowiadań lub broszur.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...