Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3:Reaper Of Souls problem z instalacją.

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć dzisiaj kupiłem najnowsze diablo 3:Reaper of souls w tesco. No ok przychodzę do domu i włączam instalację loguję się na battlenet. I w tym momencie zaczęło się pobierać 300mb jakiegoś programu battle.net. W tym czasie wszedłem na stronę i aktywowałem klucz z najnowszego diablo i pisało że zakupiłem ulepszenie do gry no dobra. Battle.net się pobrał wchodzę loguje się. włożyłem płyte do napędu (znowu). I włączam instalacje. Zamiast niej pojawia mi się ten program battle.net zalogowałem się i wlazło mi do zakładki gier. No i na dole jakieś pobieranie 14,23gb. O co z tym chodzi ? To mi się pobiera czy diablo mi się instaluje ? Gdy wchodzę na dysk c to zabrało mi 12 gb. wchodzę w program files i tam mam już folder diablo 3 zajmuje on 12gb. To jakim cudem gra mi się pobiera skoro już ją mam? (Diablo 3 ostatnio odinstalowałem) I teraz od razu włączyłem z płyty ten  dodatek no i Piszę mi że niby się pobiera jakieś 14 gb. Czy to normalne ?

dowód

post-1098013-0-63484200-1395769151_thumb.png

Czy to mi się pobiera czy tylko instaluje lub sprawdza jakieś pliki ?

Mam płytę wsadzoną do napędu odpaliłem instalacje z niej to dlaczego mi się to pobiera ?

Opublikowano

Niedawno weszła obszerna aktualizacja od Battle do D3. Od dzisiaj gre uruchamia się tym programem. Jeżeli odinstalowałeś wcześniej D3 to teraz pobiera Ci się na nowo wraz z dodatkiem.

@down 

Jak zawsze :D

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Czyli te 14 gb mi się pobiera czy instaluje bo już nie wiem ;/

ps. Problem bo mam już niby folder na dysku c diablo 3 zajmuje on te 12 gb. A tutaj pobiera czy tam instaluje te 14 i ciągle miejsce na dysku mi schodzi..

Opublikowano

No właśnie powinna... A jak widać są same problemy.. Płyty nie są porysowane.. reaper of souls dopiero kupione.. Diablo ma z 2 miesiące płyta leżała ciągle w pudełku więc nie mogły się porysować. A gdy wchodzę w napęd z diablo 3 lub reaper of souls to tam mam 1 plik Diablo 3 setup.. i zajmuje on 2 mb. A gdy wychodzę i patrzę ile całą płyta zajmuje to piszę mi że 7gb. Dziwne.. Ale gdy uruchamiam ten diablo 3 setup to za każdym razem uruchamia się battle.net i tam mi się pobiera nie da się tego zainstalować w żaden sposób..

Opublikowano

Timezpl siema widze ze masz ten sam problem co ja ja mam 5gb do sciagnieca chociarz kupilem gre w tesco tak samo mam 7gb a na plycie tylko 2mb ...

Wlasnie zauwazylem ze na dysku sa schowane pliki przez opcje ukryj ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...