Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobię edit za free!

RycerzRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zacząłem zabawę z edytowaniem feedów i trickshotów z CoD'a.

Potrzebuję clipów, najlepiej w 60FPS/s jakość 720p (HD).

Jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe demka i chcę, żeby ktoś je edytował to piszcie PW.

Moje skromne portfolio ;P

Dopiero od kilku dni się tym zajmuję więc jestem totalnym laikiem, ale myślę, że te klipy nie są aż takie złe. :)

Opublikowano

Powiem ci, że jak na nowicjusza to zajebiste ci to wychodzi.

Widzę, że edytujesz z cod'a.

Dałbyś rade ogarnąć coś z CS GO jak bym ci klip podesłał?

Opublikowano

Cholera, wpadłem tu przypadkiem i muszę przyznać, że nie żałuję : o

Filmiki mistrzostwo, poleciał sub, zawsze to jakieś wsparcie.

Chciałbym zobaczyć to wszystko sklejone w jednej akcji, w takim większym frag movie'u :p

Opublikowano

Cholera, wpadłem tu przypadkiem i muszę przyznać, że nie żałuję : o

Filmiki mistrzostwo, poleciał sub, zawsze to jakieś wsparcie.

Chciałbym zobaczyć to wszystko sklejone w jednej akcji, w takim większym frag movie'u :P

Naprawdę jestem w szoku, że komuś się to podoba ;D czemu? Ponieważ jestem totalnym beginner'em i to jest straszna amatorszczyzna... chociaż cały czas staram się robić coś lepszego, oglądam dużo dobrych poradników itp.  myślę, że z każdym kolejnym filmem jest co raz lepiej ;D 

PS. Dziękuje wszystkim za takie dobre słowa, te suby, wyświetlenia itp.

Opublikowano

Wszystkie filmiki są bardzo fajne, bardzo mi się podobają, super dopasowana muzyka i efekty. Niektóre oglądałem nawet po kilka razy, ponieważ po prostu nie mogłem przestać xD

Ten jest mistrzowski, najbardziej podoba mi się efekt w 0:17. Super! <3

Możesz mi podać nazwę piosenki? Wiem co to za piosenka ale nie wiem czyj remix ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Hmm... w tym filmiku którego najbardziej lubi jakim, w intrze używasz tego efektu, takie przybliżanie jak idą te bity

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Pan and crop to to gdzie można np. efekt cinematic zrobić? Pytam bo nie mam dostępu do kompa obecnie xD

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

1 i 3 fajne , reszta niestety kupa , pracuj dalej.

Teraz jest jakiś tam progres bo zmieniłem program na bardziej profesjonalny. Myślę, że najnowszy edit jest całkiem spoko.

Opublikowano

Siema. Mam material z cod ghosts na ponad 2 min montage. Wszystkie klipy youtube standards i w hd. Gdybys byl zainteresowany zrobieniem editu daj znac to podesle mp4. Pozdro

Opublikowano

Mam takie pytanko do ludzi zainteresowanych tematem. Czy jeżeli nagrywałbym poradniki z tych wszystkich programów jak samodzielnie edytować swoje feedy, byłby ktoś zainteresowany tym? Uważam, że mało jest poradników po polsku...

Opublikowano

Ogarnąłem kilka nowych patentów do tego będę miał dużo wolnego czasu więc proszę was o podesłanie jakichś materiałów... klip musi być w 60FPS. Piszcie na PW lub tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...