Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagracie na prywatnym serwerze sfgame hamachi potem VPS!

xdorianxpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc =)

robie serwer sfgame który odpali za jakieś 3/5 dni .

Chcialem sie zapytac czy ktoś z was bedzie chciał testować i pisać mi tutaj błedy ;)

Jeżeli serwer wypali to odpale na VPS'ie :)

Myśle że bedziecie grali :)

Naprawiane są:

EPIKI

GILDIE

WC

Lochy Gildii 

i inne graficzne rzeczy

/ pisać co o tym sądzicie C:

DZIEKI =))

Opublikowano

Tworzycie miliard teraz tych serwerów...chyba lepiej się zgadać we 3 osoby postawić serwer na VPS i się na niego złożyć,taniej wyjdzie bo koszty się dzielą a przy okazji można podzielić się plikami,które się odbugowało...

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jeżeli będzie WC, Wiedźma, Lochy gildii i mniej bugów niż na tych innych serwerach to ci się to nawet opłaci.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Tworzycie miliard teraz tych serwerów...chyba lepiej się zgadać we 3 osoby postawić serwer na VPS i się na niego złożyć,taniej wyjdzie bo koszty się dzielą a przy okazji można podzielić się plikami,które się odbugowało...

Bd 

próbował ogarnac jakies dobre pliczki < 33 narazie pracuje nad wc itp c: 

ja mógłbym :)

Ok jak odpali to stworze nowy temat c:

Ja z chęcią przetestuję :)

Dzieki

Jeżeli będzie WC, Wiedźma, Lochy gildii i mniej bugów niż na tych innych serwerach to ci się to nawet opłaci.

Nooo wiesz jak sie pliczki ogarnie to spoczko bedzie ale na początku testy beda na hamachi c;

Serwer mógłby wypalić, ja chętnie bym mógł testować. :)

Dzieki za to że "chcecie testować" Ale jeszcze nie wiadomo czy wypali z tym VPS'em 

WC DZIALA ! c:

Czekam na dalsze odpowiedzi C: a ja ide dalej epiki ogarniac :_:

Opublikowano

Zgadzam sie z Toba, ludzie tworza tylke tych serwerow, pisza ze wszystko joł koks madafaka jest  a gowno zbugowane.. Zrobilem temat nawet, ze pomoge ale nikt niechce pomocy to sam zrobie do konca ten serwer, mam wieze, wojny gildii, wc, klaser do 50%, dodawanie statow przez chat gildii, itp, itd.

Ale co zgadac, jak zgadaja sie, jeden bedzie chcial zalozyc na siebie VPS, drugi tam bedzie chcial dostep a trzeci cos tam innego..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ja chcę pomóc :D

Dzieki =)

Zgadzam sie z Toba, ludzie tworza tylke tych serwerow, pisza ze wszystko joł koks madafaka jest  a gowno zbugowane.. Zrobilem temat nawet, ze pomoge ale nikt niechce pomocy to sam zrobie do konca ten serwer, mam wieze, wojny gildii, wc, klaser do 50%, dodawanie statow przez chat gildii, itp, itd.

Ale co zgadac, jak zgadaja sie, jeden bedzie chcial zalozyc na siebie VPS, drugi tam bedzie chcial dostep a trzeci cos tam innego..

Nooo też ale zobaczymy Lochy gildii dzialaja ;=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...