Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doświadczony GM, client edytor szuka posady !

Ryuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka słów o sobie: Witam serdecznie na imię mam Adrian i jestem 21 letnim technikiem teleinformatykiem. Przede wszystkim zacznijmy od tego dlaczego znajduję się tutaj moje ogłoszenie i dlaczego szukam teamu. Przyczyną takiego działania jest to, iż na moim aktualnym serwerze na którym jestem Mistrzem Gry dzieje się strasznie źle w teamie wedle mniej osoby i nie odpowiada mi przede wszystkim atmosfera tam panująca piszę to z żalem w sercu gdyż rok czasu poświęciłem ów wspomnianemu. Jestem ogarniętą osobą kolokwialnie ujmując jak mam coś robić to od razu to robie, jeżeli czegoś nie umiem to się uczę, aż będę potrafić w późniejszym czasie kształcę tą umiejętność. Może niekoniecznie do moich atutów należy to, że jestem szczery i krytyczny gdy widzę, że ktoś coś źle robi od razu go krytykuję. Rzetelnie wywiązuję się z powierzonych mi obowiązków – jestem po prostu ambitnym perfekcjonistą. Szybko nawiązuję znajomości i jestem na nie otwarty więc nie będzie problemu abym zintegrował się z resztą teamu. Tyle o mnie przejdę do konkretów.

Zatem co przemawia za tym abym został Mistrzem Gry na Twoim serwerze ? Ogromne doświadczenie w byciu wyżej wymienionym  spośród serwerów którymi się opiekowałem mogę wymienić m.in. Mexortis , Erdiana (Po objęciu władzy przez innego HA), Almerim, Correira i mój obecny serwer LinaresMt2 nie sposób mi wymienić wszystkich z prostej przyczyny nie pamiętam to było dosyć dawno. Jestem edytorem clienta zaczynając od edycji interface i wszystkich aspektów należących do strony estetycznej clienta (Tworzenie świeceń GM wraz z znaczkami, edycja tekstur miast oraz ekwipunku, wygląd umiejętności oraz lv lup/statup itp.) i kończąc na tworzeniu własnych dzieł np. ,,magiczne’’okręgi przy teleportacji itp. Reasumując wszystko co w cliencie nie jest mi obce. Posiadam mnóstwo wolnego czasu który mogę poświęcić serwerowi. Pełen profesjonalizm. Dodam jeszcze, że mam doświadczenie w byciu moderatorem / administratorem na forach ipb, mybb.

Czego oczekuję od potencjalnego pracodawcy? Jeśli ja od siebie daje profesjonalizm oczekuje tego samego z drugiej strony. Dojrzałości i rzetelności w podejmowaniu swoich decyzji oraz przede wszystkim rozwagi w sprawach serwera. Uważam, że nie są to zbyt wygórowane wymogi przy odrobinie chęci i dbałości o swój interes bez zbędnych problemów się to osiąga.

Na jakim serwerze interesuje mnie posada? Tylko dedyk z ilością graczy 200+ bądź jakieś ciekawe projekty naprawdę z potencjałem godnym mojego wysiłku żebym nie poświęcał swojego czasu, pracy oraz przede wszystkim sił na coś co okaże się totalną klęską.

Słowem podsumowania - Wybierając mnie wybieracie doświadczenie, kompetencje oraz bezwarunkowe oddanie się swoim obowiązkom.

Przykładowy screen pracy z obecnego serwera:

Okrąg przy tp: eouf.jpg

Możecie zerknąć tutaj jakieś są też: http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/4529-nowy-wygl%C4%85d-teksturinterface/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...