Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dostałem bana- proszę o poradę.

HackerNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poniewaz dostalem "za nic" bana w WarRocku na PERMA...

Napisalem do nich ticketa i odpisali mi tak :

Dear War Rock Player,

your account has been permanently banned for using 3rd party tools.

Sorry for the grief this ban may have caused.

Sincerely,

Mogłby mi ktos przetlumaczyc to na Polski recznie (nie z google) ?? Z gory dziekujee !!!

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie wiem jakiej porady oczekujesz. Dostałeś bana, napisali powód i nic nie zrobisz.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Odpisali Ci po prostu, że otrzymałeś bana na konto, za bodajże potrójny komunikat detected, jeśli tak można nazwać 3rd party tools?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Raczej za narzedzia pochodzenia 3. Typu programy ulatwiajace, np te kostiumy lub celownik na sniperce.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Raczej za narzedzia pochodzenia 3. Typu programy ulatwiajace, np te kostiumy lub celownik na sniperce.

Chyba, że tak- nie znałem tych powodów banów, może też być pewnie OVC, Gamebooster :O

Chyba, że tylko narzędzia dotyczące modyfikacji w grze.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie rozumiem tego wszystkiego ... Nic nie modyfikowalem w plikach ani nie uzywalem zadnych wspomagaczy... WTF ...

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Skoro masz nick hackernamaxa i jestes na MPC Forum to chyba miales styczność z hackami nie? :p Nawet jeśli uzywales cheatow na innym koncie lub bardzo dawno temu, mogles dostac bana na czyste konto. A 3rd party tools to poprostu cheaty lub programy wspomagajace.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...