Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DFG.

iZiggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, DFG składać raczej na początku czy w late? 

Kliknij raz, zrobię się 3 tematy xD

Niech ktoś usunie pozostałe.

Opublikowano

Zależy na jakiej postaci, ja osobiście preferuję np. na katarinie lub syndrze złożyć dfg jako pierwsze, bo daje to mega + z ich combo...

Opublikowano

Zależy kiedy uznamy, że brakuje nam troche dmg i warto wzboganić swój build aktywem z dfg. Przedmiot często sytuacyjny

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Zależy na jakiej postaci i czy grasz postacią bardziej nastawioną na ostry early/mid czy późny late  ;)

Ja głównie składam DFG w mid/early game, gdyż jak dla mnie jest wtedy ono jak najbardziej opłacalne  :) <-- To tylko moje zdanie... (przeniosłem posta :D)

graphic.png

Opublikowano

Ogólnie to item uniwersalny. W early i w late daje dużego bursta. Najlepiej go składać na:

Ahri

Veigar

LB

TF

Wszyscy podani wyżej i Ci którzy zabijają na combo

Opublikowano

Ja zawsze składam go 1 na postacie typu: LB, Ahri, Kata, Syndra czy Veigar. Już z tym jednym itemem jestesmy w stanie sciagnac jakiegos apc/adc na combo czego raczej nie zrobimy z np. rabadonem czy kielichem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...