Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana za...to ze mi się wyłączył lol a gdy go włączyłem weszłem jeszcze raz w mecz to mnie wywaliło loguje się jeszcze raz i pisze ze dostałem bana . Czy jest jakiś sposób by ten ban został wyłączony by móc grać w lola .

Opublikowano

To twoja wina, że wyszedłeś z meczu, nic się z tym nie da zrobić.

Opublikowano

@up

To po pierwsze nie moja wina tylko lola ze mi się wyłączył ja go nie wyłączałem !

Opublikowano

LoL się nie wyłącza sam od tak, to Twoja wina, ban zostaje.

Opublikowano

jeszcze raz lola nie wyłączałem sam mi się wyłączył już tak miałem kilka razy tylko wyłączał mi się przed meczem gdy szukał gry.

Opublikowano

Jeżeli wyrzuca Cię wbrew Twojej woli z gry sprawdź swoje łącze internetowe czy nie przerywa. Albo nie afcz, w wypadku gdy nie ruszasz się postacią przez określony czas zostajesz wyrzucony z gry. Nie pisz do supportu z prośbą o odbanowanie, tylko przeszkodzisz im w pracy i poświęcą czas na Twoją sprawę, a i tak nie odbanują Twojego konta. :P

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

z netem mam dobrze (mam też 35 ping) a postacią ruszałem się cały czas jedynie w krzakach siedziałem max 5 s bez ruszania.

Opublikowano

Może komputer szwankuje? Też tak mialem i z nowym kompem problem ustał :P

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Raz Sam Mi Sie Komp Wylaczyl Kiedy Gralem W Lola... -,-

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

@up

Zycie...zartowałem . Powini coś zrobić by nie było niepotrzebnych banów

Opublikowano

Tak wiem że to jest LEAVE BUSTER . Ej jeżeli mam Bana do 26.03 to kiedy będzie odblokowany ? bo jeszcze nie jest .

Opublikowano

Akurat riot ma w dupie, że ci lola wywaliło, pies ci kable pogryzł itp. Innych jakoś nie wywaliło, jest to twoja wina, a ban jak najbardziej słuszny, bo widocznie nie był to pierwszy raz. Spróbuj repair clienta/renstall, przeskanuj kompa i usuń Pando Media Booster.

Opublikowano

@up
nie mam PandoMediaBooster skanowałem ostatni raz kompa przedwczoraj a reiinstal nie będe robić bo za długo :P

Opublikowano

Dokładnie 26 o godzinie 23:59

Nie koniecznie. Jeżeli został zbanowany o godzinie np. 18:43 to o tej godzinie zostanie odbanowany.

jp8p35.png
Opublikowano

@up

nie mam PandoMediaBooster skanowałem ostatni raz kompa przedwczoraj a reiinstal nie będe robić bo za długo :P

Więc przygotuj się na następnego bana, jeśli nie chce ci się reinstalla.

Opublikowano

Więc przygotuj się na następnego bana, jeśli nie chce ci się reinstalla.

Zrobiłem sobię dziśaj nowe konto gdy moje główne konto zostaje zbanowane to gram na drugim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...