Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić ?

Skipperek70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dylemat ponieważ za niedługu dostane odszkodowanie powyżej 1000 zł i nwm czy kupić ps3 czy xboxa360 ? na którym lepiej będzie się grało w fife 14 ? a j czy wgl opłaca się teraz kupic fife czy poczekac do 15 ? czy może nazbierac na ps4 ?

Opublikowano

Jak już, to ja bym Ci radził xboxa kupić. Jedyny minus to abonament Gold, na którego musisz bulić co 3 miesiące z 70 zł, ale zawodnicy w fifie są o wiele tańsi, a ceny za coinsy takie same jak na ps3. Fifa 15 dopiero we wrześniu, więc za pół roku. Moim zdaniem opłaca się jeszcze kupowac fife 14.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

xbox one.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja polecam Ci PS3, w sumie pójdź do kumpla czy coś i zobacz, jak się gra na ps'ie i xboxie. Mi lepiej na PS i nie zmieni się to już raczej. :/

Youtuberzy polscy mają te PS4 dlatego, że wyszło szybciej niż X one.. oraz dlatego że im się lepiej akurat na tych padach i PS'ie gra, ps move-ach itd.

Opublikowano

grałem kiedyś na xboxie i ps3 :D i moim zdaniem xbox lepszy ale nwm jak teraz a ogólnie posiadam ps2 i też jest ok :D

Opublikowano

no moim zdaniem tak ponieważ się na tym znają i wgl :)

Xbox potrzebuje abonamentu, jest droższy, wyszedł później. To wystarczy, aby opisać czemu mają go polscy youtuberzy ;) No i. Na czym się oni znają? Nagrywają filmiki z gier, to każdy dałn potrafi, niezależnie od sprzętu i wiedzy. Takie moje zdanie. Osoby, które naprawdę się znają zazwyczaj nie bawią się w let's playe.

Opublikowano

a czasami ps4 też potrzebuje ? bo jest ten play station network

PS4 potrzebuje subskrypcji PS plus, możesz otrzymać próbne 14 dni darmowej subskrypcji. Do tego co miesiąc będziesz otrzymywać gry do pobrania na konsole Playstation, czyli PS3, PS4, PS vita. Mając jedno konto i subskrypcje możesz ściągnąć na inną konsolę ( np. vita ) 

Chodzi o to, że xbox 360 potrzebuje a PS3 nie potrzebuje. Natomiast z PS4 jest inaczej, potrzebuje subskrypcji ps plus jak pisałem wyżej.

To kolejny plus płatności dla PS..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...