Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 24/03 buff pantheona

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W początkowej fazie gry (6-11) nie będzie taki mocny i jest to bardzo dobra zmiana, bo wcześniej mogłeś po prostu użyć ulta na bocie i zrobić double killa :)

Zmiany jak najbardziej na +.

Opublikowano

No fakt, zasięg ulta został baardzo zmniejszony, ale za to zmniejszyli czas lądowania, co przyczyni się to dobrych ganków na liniach.Jednakże wg mnie powinni jeszcze trochę zwiększyć zasięg tego ulta.

Opublikowano

@up właśnie ze był jeszcze mniejszy, mniej więcej był jak skok khazixa. Nie wiem po co te zmiany jedyne czego chciałem to większy CD na q i żeby kryty nie wchodziły, tyle wystarczało

Opublikowano

Ulalala ale buff xDDD. Przecież ogarnięty Pantheon swoją wbitą na ulcie i potem stunem na przeciwnego ADC zawsze go zabije z drużyną. 1 sekunda w early to bardzo dużo. Skojarzcie jak ciężko jest grać na Pantheona na topie, który niszczył was tym harrasem z Q i stunem na 0,5 sekundy. Teraz będzie stun na sekundę także powodzenia na topie.

Opublikowano

Nie wiem poco oni buffują Pantiego skoro i tak jest za silny? Niech lepiej przywrócą starego Kassadina bo teraz to jest SHIT, a nie postać Oj Riot, Riot...

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

WTF, przecież oni go w cholerę nerfią, czy ty w ogóle wiesz cokolwiek o aktualnym range ultimate pantheona?

Nowy kasssadin posiada tylko lekko słabsze AP Ratio od starego, teraz jest nawet jeszcze lepszy, o ile się nim ogarnie, więc nie pierdol.

Opublikowano

No to wracamy do Pantheona na Topie :)

Kiedys sie nim kosiło jak wychodzilem jeszcze z Brązu/Silvera xD

Nie mowiac co kiedy bylo, Ulti Pantheona Enemy w ogóle nie widzial go, spadał z dupy stunował jak Ninja, niestety musieli to zmienic bo nie miał pasywki: Ta postać to cholerny NInja.

Tak samo mial Cho z Q.

Kiedy będę mieć komputer to odrazu Instaloki lecą Pantheonem na Topa :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nareszcie bo czasami mnie brało jak taki koleś co 2 sekundy double robił z respa. 

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nareszcie bo czasami mnie brało jak taki koleś co 2 sekundy double robił z respa. 

A combo Wukong+Yasuo to jest tak chujowe, że nie potrzebuje nerfa co ?:D  

Zmierzam do tego, że Pantheon dotąd robił taki sam dmg tym samym sposobem i nagle tak płaczecie bo po LCSach go pickują. Gdyby te pizdeczki z LCS'ów nie płakali na temat nerfa Yasuo to by nim grali i byście płakali na temat nerfa Wukonga ulta (pewnie cooldown) i dmg Yasuo.

Opublikowano

A combo Wukong+Yasuo to jest tak chujowe, że nie potrzebuje nerfa co ? :D

Zmierzam do tego, że Pantheon dotąd robił taki sam dmg tym samym sposobem i nagle tak płaczecie bo po LCSach go pickują. Gdyby te pizdeczki z LCS'ów nie płakali na temat nerfa Yasuo to by nim grali i byście płakali na temat nerfa Wukonga ulta (pewnie cooldown) i dmg Yasuo.

Jak ty chcesz combo znerfić? Po prostu dwie postacie, które do siebie pasują. Jeden podrzuca drugi ultuje.

Opublikowano

Jak ty chcesz combo znerfić? Po prostu dwie postacie, które do siebie pasują. Jeden podrzuca drugi ultuje.

No właśnie. Więc po co chcesz nerfić range ulta Pantheona PRZECIEŻ ON DO NIEGO PASUJE. To Spartanin i od zawsze miał duży range i teraz płaczecie? Zaraz jakiś Faker picknie Poppy na jakiś turniej, zrobi 15/0 i będziecie płakać "pls rito nerf Q poppy" jebać was placzki.

Opublikowano

up. Szczerze dokładnie tak jest i wnioskuje to po moich kumplach pomidorach co wzorują się na graczach z lcs. Porażka -.- Nie nawidze takich ludzi.   Był pantheon dobry ? Był. Ale znalazł się jakiś polaczek cebulaczek co pantheon na supporcie go pocisnął i "better nerf pantheon.!!!" Bez komentarza... Nie grałem 2miesiące przed lcs. Przychodze po lcs i nagle pantheon w jungli kurwa nigdy go nie było widać w grze i nagle o.O... Ni mniej jak już nerfią niech nerfią. W dupie to mam. JEst w chuj dużo postaci, które na prawdę tego potrzebują (broken Wukong), ale lepiej znerfić pantheona, który zabija tylko adc/apc i pada. GG RITO.

Opublikowano

I tak nie gram Panthe ponieważ to nie champ dla mnie, jednak zmiany na plus w porównaniu do tego co miało być.

Opublikowano

No właśnie. Więc po co chcesz nerfić range ulta Pantheona PRZECIEŻ ON DO NIEGO PASUJE. To Spartanin i od zawsze miał duży range i teraz płaczecie? Zaraz jakiś Faker picknie Poppy na jakiś turniej, zrobi 15/0 i będziecie płakać "pls rito nerf Q poppy" jebać was placzki.

Nie płaczę, a stwierdzam fakty, bo pantheona range był zbyt duży przez cały czas, tylko dopiero jak nim zaczęli grać, to Riot go znerfił, bo taka jest ich logika nerfienia, buffowania championów. Gdyby nagle Poppy zostałaby brana na LCS i robiłaby dmg 50% hp z jednego Q, bo taki robi, założyłbym się że byłaby fala Poppy na rankedach i krótko po tym znerfiona.

Opublikowano

Trochę boli zasięg ulta Pantheona, no ale zawsze zmiany z czasem wychodzą na plus. Rengar ciekawie, zobaczymy go niedługo w praktyce :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To jest pbe dałny. Aktualny pantheona stuna 1 SEC i wiele większy range.

Wczesniej dostał nerfa na skalowanie czasu stuna na lvlach i zasięg ulta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...