Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pantheon, Elise czy Yasuo ?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która z wymienionych postaci jest dobra do caarowanie debili z silvera V ? Na mida mam sporo champów, ale kusi Yasuo. Na jungle/topa Elise, ale po tych nerfach jest jeszcze grywalna ? Pantheona R mają na serio znerfić, że szybciej będzie można dojść niż skoczyć ? Pantheonem chodziłbym mida/jungle/topa.

Opublikowano

Czy po tym lekkim buffie Pantheon będzie dobry na jungle ? Odrzuciłem Yasuo, bo na mida mam sporo postaci. Kto jest bardziej przydatny w tf Elise vs Pantheon ? Kto ma lepsze ganki ? Jak z szybkością robienia jungli i counter jungli ? I jeszcze pytanie do ulti Pantheona, jeżeli on ultuje np na blue drużyny przeciwnej która nie ma tam warda to Pantheon jest widoczny dla enemy teamu ?

Opublikowano

Pantheon jest bardzo mocnym pickiem na jungle ze względu na jego duży dmg, stun i wytrzymałość z pasywki/ek. Według mnie obie z tych postaci są bardzo przydatne w tf i jak dla mnie trudno jest określić która postać jest aktualnie lepsza, jednak ja czuję się dużo pewniej grając pantheonem niż elise ;) Pantheon ma szybką jungle podobnie jak elise, oba mogą counter junglować.. Nie, nie widać pantheona jak skacze w miejsce w którym przeciwna drużyna nie ma warda ;)

graphic.png

Opublikowano

Yasuo

• mobilny
  • tarcza
  • kryty
  • podrzut
  • łatwa farma
  • aoe ulti
  • świetnie działa z malfajtami i wukongami

Elise

• ganki
  • stun
  • dmg w %%
  • szybka jungla
Opublikowano

Nie kupuj pantheona bo dostanie takiego nerfa na ulti w **uj, że nikt nim nie będzie grał.

Polecam Elise:

• Stun
  • Escape
  • 6skilli
  • % dmg
  • Sustain
  • Tanky
  • Wymaga myślenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...