Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co warto pójść do kina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wiecie na ci w najbliższym czasie będzie warto pójść do kina ?

Bo teraz jest raczej słaby wybór.

Czekacie z niecierpliwością na jakiś fajny film ?

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Tylko na jaki ?

Może polecisz jakiś ciekawy film chyba że wolisz pisać oczywistości .

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Ocalony lub 300 .ok Fajnie się zapowiada Kamienie na Szaniec.

Opublikowano

ja zawsze do kina idę na popcorn i colę. 
film to tylko przykrywka, do wpierdalania tego gówna. 
Polecam.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Teraz zobaczyłam że w maju będzie nowy film z serii x-men i nowy film "Transcendentny" myśle że mogą być ciekawe.

A co wy o nich sądzicie ?

Opublikowano

Teraz zobaczyłam że w maju będzie nowy film z serii x-men i nowy film "Transcendentny" myśle że mogą być ciekawe.

A co wy o nich sądzicie ?

Na Transcendencje według mnie warto iść.

Wejdź sobie na Filmweba i zobacz zakładke "najbardziej oczekiwane premiery". Tam znajdziesz dobre filmy, których premiera jest niedługo.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dzięki za rade zaraz wejde i się zorientuje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...