Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile? Możliwe?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak wbiłem 30lv na koncie i gralem te 10rankedów wygrałem 6 4 grałem sam 3 wygrałem sa m i 3 z kolega bo reszte gralem z nim wżuciło mnie do silvera 5 i teraz tak nie czuje żebym grał na takim poziomie ja tylko tak widze czy naprawde gram jak plastik 5? Watpie zebym gral jak silver bo nawet nie umiem miec 60 farmy w 10min na czym sie uczyc last hitowania jak np dobierac sb boty na niestandardówkach. Ile sie uczy grac na poziom silvera? bo ja gram od 8miechow. Ktos by mnie mogl wytestować xD? Mam ts itp...

Opublikowano

Nie przejmuj się.

Przynajmniej nie wrzuciło Cię do brązu.

Graj sobie spokojnie normale, gdy już poczujesz się na siłach to możesz zacząć grać rankedy.

A ile się uczy grać na dany poziom to Ci nikt tego nie powie, bo jeden uczy się szybciej, drugi wolniej.

Ja też gdy wbiłem 30lv zacząłem od razu grać rankedy i wrzuciło mnie do silver 4.

Powodzenia. :)

Opublikowano

Nie przejmuj się.

Przynajmniej nie wrzuciło Cię do brązu.

Graj sobie spokojnie normale, gdy już poczujesz się na siłach to możesz zacząć grać rankedy.

A ile się uczy grać na dany poziom to Ci nikt tego nie powie, bo jeden uczy się szybciej, drugi wolniej.

Ja też gdy wbiłem 30lv zacząłem od razu grać rankedy i wrzuciło mnie do silver 4.

Powodzenia. :)

Powiem tyle raz mam staty 17/1 a raz 2/10 jak to poczuje ze juz coraz bardziej staje sie ogar?

Opublikowano

Powiem tyle raz mam staty 17/1 a raz 2/10 jak to poczuje ze juz coraz bardziej staje sie ogar?

To normalne, że nie wygrasz każdej gry.

Staraj się wygrywać więcej niż przegrywać.

Miej te 50%+ wygranych, a będzie dobrze ;)

Staraj się nie przegrywać linii, pomagaj drużynie, nie flejmuj, używaj pingów itp. a daleko zajdziesz, to Ci mogę zagwarantować.

Jak będziesz wygrywać swoją linie oraz będziesz mieć farme na przyzwoitym poziomie względem innych to raczej zauważysz, że jest lepiej.

Opublikowano

Oj farmic to ja sie nigdy nie naucze ak od 8miechow nie moge...

Pooglądaj streamy jak ludzie grają, obserwuj jak farmią i sam spróbuj.

Myślę, że to dobry sposób na naukę.

Opublikowano

W ile powinienem ogarnac last hitowanie? Tak zeby miec w 10m 60/70? I jak zwiekszyc szanse na wygranie lini? Do kad pushowac i pózniej dac przeciwnikowi odpushowac tak zeby nie farmil itp..

Opublikowano

W ile powinienem ogarnac last hitowanie? Tak zeby miec w 10m 60/70? I jak zwiekszyc szanse na wygranie lini? Do kad pushowac i pózniej dac przeciwnikowi odpushowac tak zeby nie farmil itp..

Linie pushuj jak widzisz junglera na innych liniach, ale nie należy pushować cały czas linii, bo ten jungler i tak Cię w końcu odwiedzi :D

Próbuj lasthitować, z czasem się nauczysz.

Na linii ważne jest harrasowanie swojego przeciwnika. Jak grasz jakimś championem, który posiada skille obszarowe, to staraj się osłabiać przeciwnika, nie dawać mu farmic. Ty sobie stój i farm ;) Druga zasada to stawiaj wardy w krzaki od strony jungli, wtedy widzisz czy ktoś będzie próbował Cię zgankować i będziesz w stanie uciec. Jako, iż masz ten 30lv to myślę, że większość z tych rzeczy jest Ci wiadomych, więc przypominam ;-)

I nie musisz latać za fragami po całej mapie...bo +-20 farmy to 1kill.

Opublikowano

harras to znaczy obijać czy co? i połkować czy coś takiego to co to znaczy?

Dokładnie, obijanie przeciwnika, nie dawanie mu zrobić czego kolwiek :P

Opublikowano

A połkować czy coś takiego?

Dokładnie chodzi o poke(połkowanie kogoś), czyli zaczepianie. To jest to samo. Bijesz go skillami na odległość, zaczepiasz go ciągle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...