Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] IC2.

igorski10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dość duży a nawet wielki problem w Modzie Industrial Craft 2 Ten błąd nie pozwala mi rozpoczac survivalu  :( Nie mam wszystkich rud z tego modu oprócz Uranu Ten błąd zauważyłem wtedy kiedy kopałem zdobyłem już wszystkie surowce oprócz  Tych 2 Miedzi i Cyny zobaczyłem na creative i nie było nic Copper Ore Tin Ore Jednak bloki Tinu i Copper i kable wszystko było problem z 2 przedmiotami Miałem tylko forge i IC2 Co uniemożliwiało tego samego ID Bloku przemienienie go w jakiś inny.

Niech ktoś mi pomoże  :)

Opublikowano

Może odinstaluj i zainstaluj MC na nowo i wgraj najnowszą wersję modów jak nie działa zainstaluj starszą wersję modów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zobacz folder .minecraft/confing/ IC2 jakos tak. to bedzie plik który otworzysz za pomocą notatnika sprawdź w tym pliku czy masz włączone generowanie tych rud:)

nazwa tej linijki to chyba allow tin spawn:false(zmieniasz na true)

24n3chy.jpg

Opublikowano

zobacz folder .minecraft/confing/ IC2 jakos tak. to bedzie plik który otworzysz za pomocą notatnika sprawdź w tym pliku czy masz włączone generowanie tych rud:)

nazwa tej linijki to chyba allow tin spawn:false(zmieniasz na true)

Geniuszu sprawdzałem na creativie ... Czytaj przynajmniej Połowe tekstu i juz nie mam bledu nic nierobilem i mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...