Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać duo z kolega ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Otóż grałem dzisiaj z kolega rankeda i na normalach wydawał się całkiem spoko graczem,a dzisiaj odpalał na rankedzie jak jakiś dziwak :< Ja Kayle mid on Kha jungle gadaliśmy przez ts. Gra była do wygrania, bo tylko master miał feeda. Siedzą pod wieża przy inhibitorze a kolega puschuje bota. Zabili nas wzieli wszystko i bili nexusa a on sie nawet nie ocknął. Mówiłem mu a on nic... Czy mam z nim grać dalej ?Czasem wyjdą nam spoko akcje typu Orianna+Yasuo lub Vi+Yasuo i czasem mu dobrze idzie, ale chyba jak grałem samemu to jakoś lepiej. Głupio mi go spławić i powiedzieć, że jest słaby i nie chce z nim grać... Starać się mu wytykać błędy ? Co prawda jak też Bogiem nie jestem, ale gram w tą grę dłużej i jak mu coś mówię to tego nie bierze do serca... Może głupi temat ale sam go nie moge rozkminić... Chce już wyjść z tego zasranego bronzu, ale on mi tego nie ułatwia...

Opublikowano

Pamiętaj decyzja należy do cb. Jak twój osiedlowy kumepl to powiedz ej no stary nie bede cie boostowac oczywiscie w formie zartu. a jak nie to poprostu z grubej tuty "starey na normalach jestes lepszy, mozemy se popykac od czasu do czasu ale ranki ... nie z toba bo lamisz ...". ja bym to tak zrobił ;)

Opublikowano

kto moze miec dobre rady w brazie czlowieku . Graj z nim bo mniej trolli ci sie trafi a wiem ze w brazie jest ich duzo . To jest tylko gra lepiej sie gra z kumplem niz samemu. Ja gram z ziomkiem nawet  z silvera ja w platynie to dla mnie znaczenia nie ma czy chujowo gra czy dobrze wazne ze nie gram sam . Nie lubie grac sam nawet jestli gosciu ma mi przejebac gre .

Opublikowano

Ja zawsze pisze ze gram slabo jak gram z kims i ludzie pisza Ok i ida grac soloq tez.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Gra jest dla przyjemności i zabawy. Jeżeli macie zabawę to gracie dalej razem.

Jak chcesz podskoczyć w rankingu, a on Ci przeszkadza to zagraj Solo Q. 

Twój wybór, zawsze lepiej bawi się we dwóch

Opublikowano

W sumie zawsze jest beka jak jakiś cebulaczek sie spina ze go soraka zabila, ale czasem mam mu ochote powiedzieć co mi leży na sercu "Grasz chujowo i nie chce z tobą wiecej grac"... No nic... Moze dzisiaj byl taki nie fortunny dzien, bo tez mi cos nie szło. Jutro z nim zagram jeszcze jednego i zobacze jak to będzie...

btw. Ten fred mial placemeanty i wszedl do silva5 a ja dalej bronz. Nie fair :v

Dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

1.

- Albo gra ci się z nim lepiej albo gorzej.

- Jeżeli nie chcesz z nim grać, powiedz mu że na soloq dobiera ci lepsze teamy tak więc preferujesz soloq.

2. Poziom bronz jest tak niski, że własnych błędów nie potrafisz dostrzegać. Jeżeli jesteście 4 mid, a widzicie że gość splitpushuje, to logiczne jest to że nie inicjujecie tfa, lecz utrzymujecie presję na przeciwnikach.

League of Legends

Opublikowano

Musisz mieć swoje zdanie i nie pytać o takie rzeczy na forach społecznościowych. ._. Jeżeli nie podoba Ci się gra z nim, przegrywasz przez niego - powiedz prosto z mostu. Kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw, lepiej rzucać bolącą prawdą między oczy :)

rmklpmotoxqn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...