Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wymienić?

Ols3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wzmocnić nieco swój komputer ale jestem zielony w tych sprawach. Moglibyście mi poradzić co wymienić w pierwszej kolejności? Chciałbym aby chodziło mi na tym Infestation Survivor Stories w granicach stałych 60 FPS również aby BF3 chodził podobnie na chociażby średnich ustawieniach graficznych. Wiem że zapewne w tym komputerze wszystko jest do wymiany lecz chcę to zrobić stopniowo. Jest to niestety gotowiec z allegro, tak wiem. Zrobiłem największe głupstwo jakie mogłem zrobić kupując komputer. W załączniku daje wam raport z EVERESTA + daje skan żeby nie było że jakieś wirusy chcę przesyłać ;-). Z góry dziękuję za pomoc.

Report.txt

https://www.virustotal.com/pl/file/b7202f7f0be837fd3629592a1dc5729fb3a5ce0b5f9ea4dbbd2098d673ff50e8/analysis/1395689592/

Jeśli byłem pomocny daj 'Lubię to' nic to nie kosztuje ale mnie motywuje ;)

Opublikowano

Jaki masz zasilacz podaj model bo znając allegro to pewnie noname

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

około 1000zł. +/- 200zł

Jeśli byłem pomocny daj 'Lubię to' nic to nie kosztuje ale mnie motywuje ;)

Opublikowano

Radioś tylko że jak chesz wymienić procka to i płyte bo Intela nie wsadzisz a Intel byłby najlepszym rozwiązaniem

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...