Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora do forum gier multiplayer.

PrezydentxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz mieć swoją sieć serwerów a nie wiesz jak ją założyć? Pisz do mnie!
Potrzebuję sponsora który opłaci forum i serwery w zamian za pełne uprawnienia, najwyższa ranga na serwerowni itd

Oferuję:
- stały zysk (zł) po rozkręceniu forum i serwerów
- wraz z kolegą zrobimy całe forum i wszystkie serwery na unikat, unikalny styl i serwery.
- najwyższą range na forum
- baner o określonych rozmiarach reklamujący twój produkt, firme czy strone internetową na czas mniej nieokreślony (czerpiący z niego zyski bądź też nie)
- po wykupieniu przez ciebie serwera czy forum pełny dostęp do hostingu.

Czym się różnią moje serwery:
Różnią się tym, że są robione od zera, a niektórzy ściągają gotowe paczki które są nie dopracowane i mają masę błędów i serwer im pada po 1 miesiącu, poza tym wkładamy serce w to co robimy i efekt jest zadowalający. W zależności od moda jaki robimy na serwer robimy go od samego początku i nie kombinujemy z gotowcami.

Informacje o serwerach:
Od zera robimy, nie pobieramy kogoś paczki i przerabiamy tylko od samego początku robimy po swojemu.
Ja już gram trochę w Counter Strike i kiedyś grało w to bardzo dużo ludzi, samo wrzucenie serwera na GT to była reklama a teraz już nie jest łatwo się przebić
ale jak wie się co i jak ma się robić to się przebiję. Teraz serwerownie próbują założyć 14-15 latki i 1 miesiąc u nich kryzysu i serwerownia upada.
Mi potrzeba kogoś kto chce założyć serwerownie a nie umie albo sponsora od tak. Mam na prawdę bardzo dobry pomysł tylko brakuję kasy, ale z
serwerowni tak nie zrezygnuję prędzej czy później nią zrobię. Nie zależy mi na zarobku tylko na tym żeby ludzie mieli gdzie pograć, na ogarniętej serwerowni, wiadomo że jak
się serwerownia rozwinie to serwery będą się same opłacać i można następne stawiać.

Ze mną zrobisz sieć serwerów o jakiej nawet nie śniłeś! Jak chcesz skorzystać z moich usług pisz GG: 47698104 Steam: PrezydenT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...