Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP/AIM

MasterTosteros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1-A więc tak pobieramy http://www62.zippyshare.com/v/24678614/file.html

2-Wrzucamy ESPInfestation.exe do folderu z grą, i odpalamy

3-Podczas gry wciskamy

ESP   - F10

AIM   - F11
ITEMS - F9

Pamiętajcie aby umiejętnie obchodzić się z cheatem! Nie strzelajcie z krugera z 200m :)
Opublikowano

Mi na początku tez nie działało myślałem że to przez antywira czy zaporę ale źle robiłem bo to z tego trzeba odpalić nie z warzaluncher .

albo włącz to a potem warzlauncher .

Jeszcze zauważyłem że nie działa ze steam .Mam konto na steam i bez steama i tam nie działa a tu działa

EDIT: na steam trzeba skopiowac plik  do SteamApps\common\The War Z   wyłączyć najlepiej steama nie uruchamiac gry ze skrótu tylko włączyc ESPInfestation.exe i tez działa

Opublikowano

Ten czit jest wykrywalny nie polecam ( jest darmowy) każdy darmowy czit jest wykrywalny

Nawet płatne czity są wykrywalne ale nie aż tak jak się je używa z mózgiem ...

a co do czita to nie działa ... + ma 2 Virusy na Skanie nie opłaca się pobierać ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi nie działa robie wszystko tak jak na filmiku pojawia się okienko z włączonym ESP wbijam na strongholda gdzie jest ok. 30 osób słysze strzały ale nikogo mi nie pokazuje. Pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...