Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Le blanc

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo lekko early powinni znerfić, bo na 3 lvlu jedzie każdą postać + do tego jeszcze ucieknie...

nie lubię bardzo tej postaci ^^

Opublikowano

Każdy jej nerf byłby bez sensu imo. Ona ma zabić adc/apc i uciec, koniec, nic więcej w tfie nie zrobi samym Q.

A mocne early jest jej atutem ponieważ w late tak nie świeci, kiedy są full buildy.

Opublikowano

No ja np. nie chciałbym, żeby ją znerfili. Straciłaby swój potenciał. Jest to dobra postać, ale  w late jużółaby wyjśc jeśli zrobiłaby swoje w early :) Ale nigdy nie wiadomo, riot do wszystkiego jest zdolny. Np. nerf lee sina. Przecież to jest zbalansowana postać, po co ją nerfić

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Beke mam z was o tym ze zabije i jest usuless.. W late jej cd na skille wynosi 3,4s a ult 15. Robisz combo uciekasz i za chwile znowu. Ta postacia jak sie ogarnia to nie da sie przegrac gry.

Opublikowano

Beke mam z was o tym ze zabije i jest usuless.. W late jej cd na skille wynosi 3,4s a ult 15. Robisz combo uciekasz i za chwile znowu. Ta postacia jak sie ogarnia to nie da sie przegrac gry.

Tez tak myślę. Po co zabijać i być useless jak można poczekać 15 SEC i znowu kogoś zabić? Gdyby była słabą tak jak mowicie to nie grali by nią na lcsach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...