Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim programem nagrywać gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Czym najlepiej nagrywać gry w LoLu? Frapsy zajmuje pół dysku i fps spadają, myślałem o Camtasi. Żeby razem z  głosem było. Ma ktos jakieś propozycje? LoL recorder nie działa u mnie - po rozpoczęciu rozgrywki cały czas muszę brać Odśwież połączenie w kliencie, dopiero jak recordera wylacze moge sie polaczyc.

Opublikowano

Więc kup, na forum nie wspieramy piractwa.

Bandicam.

Opublikowano

Polecam Action! Lub OBS.

OBS co prawda służy do streamowania, ale można nim też nagrywać. Materiał jest gotowy do wrzucenia na YouTube. Jakość bardzo dobra.

W ostateczności Camtasia lub Bandicam też jest spoko.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

3up@ Masz Frapsa i czepiasz się o licencję... LAME....

A co do programów, to Open Broadcaster Software pozwala na nagrywanie, lecz trzeba nieźle pogrzebać w ustawieniach by wydobyć jakość jak na pozostałych programach.

Opublikowano

Możesz najpierw nagrać powtórkę, potem gadać, ale to opcja zbyt lamerska :P

Spróbuj Frapsem jednakowoż (wyłączy synchr. pionową w Lolu, dla większych fps'ów) lbu Action, licencja nie jest droga ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Action, OBS, i oczywiście stare dobre Taksi Recorder.

Opublikowano
polecam lol reconder. nagrywanie w trybu spectatora i wgl. swietna sprawa. fpsy nei spadaja a kazda gra nagrana :D

@edit. sorki za pomyłke nei doczytałem ;/ + uruchamiasz reondera jako admin i jaki tryb zgodnosci ustawiony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...